Продуктът беше добавен в кошницата

Тапет винил Камък черен

5/ 5 (110)
  • + -

24.90 лв.

Размер на ролката: ширина 0.53 м. - дължина 10 м.Модел с наличие на 3D ефект.

В магазин Дегрец ще намерите също: тапети за спалня на чудесни цени.

Интериорът в тъмна окраска е предизвикателство за всеки дизайнер. Той внася изключителна елегантност, стил и класа, и поради тази причина е предпочитан за интериорни пространства с представителни функции – кабинети, офиси, ателиета и фоайета на административни и бизнес учреждения. В същото време променя размерът и атмосферата в пространството до степен, която налага внимание при използването му.

Дизайн в тъмната гама

Тъмният естествен мрамор или мозайка е облицовка с представителен вид, обикновено част от елегантен дизайн. Луксът обаче си има цена. Ако бюджетните ви възможности не позволяват облицоване с мраморни плочи, категорията черни тапети на магазин Дегрец е селекцията, която трябва да разгледате внимателно.

Съвременните тапети предлагат толкова качествена изработка, че някои от тях заместват голямо разнообразие естествени облицовъчни материали. Модели с 3D ефект напълно успешно заменят скъпите материали, предлагайки удивително реалистичен вид, почти толкова висока устойчивост, и лесна поддръжка.

3D зид

Представеният черен тапет за стена е пример за прекрасно възпроизведен фасаден дялан камък, който внася солидност в интериора. Характерните контури, неравности и цветова гама на каменният зид са пресъздадени толкова успешно, че тапетът изглежда досущ като фасада в тъмни нюанси, като дори навява типичната официалност и студенина. Изборът му е еднакво подходящ за стените в офис, кабинет, лоби бар, фоайе, хол и дори баня.

Когато поставяме черна тапетна облицовка, пространството се смалява оптически, а просторът и светлината отстъпват на деловитост и изисканост. Такова стенно покритие се съчетава прекрасно с луксозна мека мебел от естествена кожа, мебели от масив – махагон, венге, абанос и други варианти в тъмнокафява и черна тоналност. Нашият тапет черен камък е с достатъчно представителна визия, за да украси всяко пространство от луксозен тип, и никога няма да изглежда посредствено в такъв интериор.

Практична и евтина облицовка

Продуктът съчетава красота и практичност. Триизмерното изображение тип фасадна стена придава динамика на всяка повърхност, със специфичните неравности, характерни за този материал. То представлява илюстрация на отделни блокове от тънки недялани каменни плочи. Сглобяването на блоковете създава интересната неравност на зидарията, която придава чар и традиционен вид.

Моделът е сред вариантите тапети в черно - винил. Винилът се отличава от хартията с изключителна устойчивост към механични въздействия, нагряване, намокряне, UV лъчи и замърсяване. Той открива широко приложение в пространства със силно влажен или нагрят въздух, запазвайки цветовете и текстурата си. В комбинация с изброените предимства е доста изгоден, а поддръжката му се състои само в избърсване с влажна гъба или кърпа.

Тапет винил Камък черен

24.90 лв.