Продуктът беше добавен в кошницата

Тапет влагоустойчив Кирпич 3D бежов

4/ 5 (355)
  • + -

6.30 лв.

Размер на ролката: ширина 0.53 м. - дължина 10 м.

Модел с наличие на 3D ефект.

Влагоустойчив тапет Кирпич 3D е перфектната нискобюджетна стенна облицовка за кухни и други помещения с висока влажност. С нея ще постигнете невероятен декоративен ефект, а същевременно ще защитите мазилката от разрушаване. Това е качествен продукт с висока устойчивост на механично увреждане, който ние ви предлагаме на разумна цена.

Тапетът – лесен и евтин вариант за помещения с висока влажност

Колекцията ни влагоустойчиви тапети се радва на засилено внимание от страна на купувачите. Това са декоративни покрития, които ви дават възможност да направите бърз ремонт с минимум средства и усилия. Предимствата на този вид тапети не са никак малко. Те са лесни за полагане. Залепянето им може да се направи от непрофесионалист.

Структурата на продукта е трислойна, като най-горният слой изпълнява функцията на влагоотблъскваща преграда. Слоят от специални полимери не позволява на влагата да проникне до вътрешността на тапета и по този начин да го разруши. Гланцираното покритие също така не позволява образуване на петна вследствие на пара, пръски от храна и мазнини.

Този вид тапети са устойчиви на почистване, като за целта се използват конвенционални почистващи методи и средства. Употребата на остри метални предмети и абразиви при почистване е крайно нежелателна. Нашият влагоустойчив тапет Кирпич е подходящ за облицовка на стената зад кухненската мивка. Материалът не е устойчив на нагряване, затова е неудачно решение за облицоване на зоната за готвене.

Каменният зид – ефектна имитация на естествена каменна облицовка

Тапетът Кирпич има красив и много актуален в момента принт. Тухлените стени и каменни зидове са най-модерното и ефектно интериорно решение в последните няколко години. Покритието е чудесна имитация на каменен зид в чудесна комбинация от цветове с преобладаващо бежово.

Този декоративен модел ще се впише отлично в помещения с почти всякакъв интериорен стил. Освен за кухни е подходящ за помещения, в които се пуши. От защитното фолио е лесно да се премахнат никотинови отлагания, за разлика от стенните мазилки, които не могат да се мият.

Тапет влагоустойчив Кирпич 3D бежов

6.30 лв.