Продуктът беше добавен в кошницата

Тапет винил Стил Барок сив

5/ 5 (1)
  • + -

19.90 лв.

Размер на ролката: ширина 0.53 м. - дължина 10 м.

На съвременния пазар се предлага богат избор от тапети бароков стил, но продуктът, който виждате тук е малко по-различен. Той е изработен от винил, което повишава функционалните му качества и го прави по-широко приложим в домашния интериор. Моделът се комбинира отлично с фоновия бароков модел отново в сиво, за да получите превъзходна композиция от форми и шарки.

Основни предимства на тапетите винил

Виниловият тапет е специален вид стенно покритие, предлагано под формата на ролки с основа от евтина хартия или по-скъп, качествен флизелин. Продуктът има повърхностен слой от поливинилхлорид (откъдето идва наименованието винил) с различна дебелина, структура и обем.

В огромната гама винилови стенни покрития се срещат много подвидове, но всички те имат общи предимства, благодарение на които са обичани от клиентите. Здравината е основна характеристика на нашите винилови барокови тапети.  За разлика от евтините и популярни хартиени изделия, виниловото покритие има 2 слоя: хартия / нетъкан текстил + винил, така че те са много по-здрави. Разкъсването на парче от такава ролка, например, при залепване, е почти невъзможно.

Тапетите с винилов слой са шампиони по издръжливост: такова покритие може да остане на стените до 10 години, запазвайки първоначалния си цвят и свежест на боите дори при мокро почистване. Единственият проблем е, че ярките шарки могат просто да станат скучни след време. Същевременно тези тапети са устойчиви на влага. В зависимост от вида на виниловия тапет в интериора, той може да се избърше с мокра кърпа, да се измие добре и дори да се търка с четка или гъба.

Всичко, което трябва да направите, е да изберете почистващото средство, от което се нуждаете, и стените ви ще оцелеят при почистване с всякаква интензивност. Не бива да подценяваме и тяхната универсалност. Може би основният плюс на това покритие е, че то може да се съчетава с всеки интериорен стил. Виниловият горен слой е способен да имитира кадифе, плат, текстурирана мазилка, камък, тухли, бамбук, дърво и други материали.

В допълнение, изборът на цветове и всякакви модели е просто невероятен - такова богатство от цветове не може да се намери сред хартиените, нетъканите или текстилните тапети. Това ви позволява да изберете двуслойният тапет в бароков стил за къщи и апартаменти. Моделът е подходящ за спалня, хол, трапезария и дори за кухня, благодарение на миещото се покритие.

Вижте целият каталог с тапети за стени на топ цени.

Тапет винил Стил Барок сив

19.90 лв.