Фототапети с животни

Размер на фототапета
 • Фототапет Верни приятели
  Фототапет Верни приятели
  Размер: h 136 - w 194

  35.20 лв.

 • Фототапет Вечност
  Фототапет Вечност
  Размер: h 146 - w 210

  23.90 лв.

 • Фототапет Гепард
  Фототапет Гепард
  Размер: h 136 - w 291

  39.90 лв.

 • Фототапет Делфин
  Фототапет Делфин
  Размер: h 136 - w 194

  35.20 лв.

 • Фототапет Диви коне
  Фототапет Диви коне
  Размер: h 184 - w 254

  65.50 лв.

 • Фототапет Еднорози черно-бели
  Фототапет Еднорози черно-бели
  Размер: h 184 - w 254

  65.50 лв.

 • Фототапет Елен в гората
  Фототапет Елен в гората
  Размер: h 184 - w 254

  65.50 лв.

 • Фототапет Животински оазис
  Фототапет Животински оазис
  Размер: h 210 - w 290

  28.90 лв.

 • Фототапет Коне
  Фототапет Коне
  Размер: h 136 - w 194

  35.20 лв.

 • Фототапет Коте 3D
  Фототапет Коте 3D
  Размер: h 184 - w 254

  65.50 лв.

 • Фототапет Котета
  Фототапет Котета
  Размер: h 136 - w 194

  35.20 лв.

 • На любителите на животинския свят и домашните любимци, онлайн магазин Дегрец представя специалните си предложения от фототапети с животни, които могат да придадат неповторима визия на жилищния интериор. Ако малкото пространство не ви позволява да отглеждате малко животинче или пък екзотичен звяр, ние предлагаме една много удачна алтернатива.

  Защо да ги предпочетете?

  Фототапетите са модерен и усъвършенстван вариант на стандартните тапети. Те представляват класическа картина, отпечатана на хартия, фолио или пластика, която покрива плътно цялото пространство на стената, от пода до тавана. Това са картини с толкова въздействащи изображения, че клиентът има възможността буквално да се пренесе на мястото, изобразено на рисунката.

  Картините с представители на животинския свят се харесват на голям процент от хората, а някои дори твърдят, че подобни изображения им въздействат успокояващо. С фототапетите клиентът има уникалната възможност да си закупи качествена снимка на любимото си животно, с прекрасен рисунък и върху луксозна хартия.

  Подобен фототапет с животни би отивал на различни помещения и стилове в интериора. Онлайн предложенията ни са с разнообразни рисунки и мотиви,и са прекрасно решение, дори и за най-взискателните вкусове. Уникалната визия на рисунките, с ярки и наситени цветове, се допълва с практичност и дълготрайност на продукта.

  Какво ви предлагаме?

  Фототапетът, предоставен от нас, се състои от няколко части в комплект, които се залепват със специално лепило. Той покрива всеки сантиметър от стената, и с негова помощ, може да се прикрият някои дефекти и дребни несъвършенства по стените.  Каталогът ни съдържа достатъчно голям избор от модели фототапети на животни, за да удовлетвори предпочитанията на всеки клиент.

  Домашните любимци са представени със сладки портрети на миниатюрни котенца и кученца. Любителите на морските обитатели и на някои пернати, могат да си закупят красиви изображения на лебеди, делфини или фламинго, а разнообразието от продукти се допълва от красиви портрети на коне, пеперуди и уникалните гледки с екзотични представители на фауната.

  Екзотичните дестинации са слабост на много хора, но малцина са имали шанса да пътуват до подобни места. Снимките и гледките на такива пейзажи са желан фон за много видове интериор и, поради тази причина, производителите изработват наистина уникални изделия.

  В онлайн галерията ни има предложения, включващи фототапети с диви животни, които могат да съперничат на редица популярни картини, от известни художници. Подобна покупка може да измести за известно време плановете ви за сафари, тъй като с фототапетите от първокласната ни колекция имате възможност мислено да се пренесете директно в саваните на Кения.

  Реалистичните изображения се получават благодарение на майсторския дизайн, уникалния метод на отпечатване, осигуряващ наситеност на цветовете, както и на първокачествения материал, използван за изработка на изделията. Съвременните разработки са много по-евтини от тапетите предлагани в миналото, а същевременно гарантират едно дългосрочно използване. 

  Модерната визия на интериора ви ще бъде факт с фототапетите, достъпни в онлайн магазина ни. Богатият асортимент от модели фототапети животни няма да ви остави безразлични и със сигурност ще ви провокира да си изберете точно такава картина. Освен това, нашите фототапети са на изгодни цени, достъпни за всеки клиент.

  Уникалната визия на рисунките, с ярки и наситени цветове,  се допълва от безспорната практичност и дълготрайност на продукта. Фототапетът покрива всеки сантиметър от стената и, с негова помощ, може да си спестите средствата, нужни за дребни ремонтни дейности.

To Top