Фототапети с животни

Размер на фототапета
 • Фототапет Верни приятели
  Фототапет Верни приятели
  Размер: в 136 - ш 194 см

  45.20 лв.

 • Фототапет Вечност
  Фототапет Вечност
  Размер: в 146 - ш 210 см

  33.90 лв.

 • Фототапет Вълк L 1
  Фототапет Вълк L 1
  Размер: в 184 - ш 254 см

  65.50 лв.

 • Фототапет Вълк L 2
  Фототапет Вълк L 2
  Размер: в 254 - ш 184 см

  65.50 лв.

 • Фототапет Делфин
  Фототапет Делфин
  Размер: в 136 - ш 194 см

  45.20 лв.

 • Фототапет Делфини в морето
  Фототапет Делфини в морето
  Размер: в 196 - ш 210 см

  34.80 лв.

 • Фототапет Диви коне
  Фототапет Диви коне
  Размер: в 184 - ш 254 см

  65.50 лв.

 • Фототапет Еднорози черно-бели
  Фототапет Еднорози черно-бели
  Размер: в 184 - ш 254 см

  65.50 лв.

 • Фототапет Елен в света на сънищата
  Фототапет Елен в света на сънищата
  Размер: в 184 - ш 254 см

  65.50 лв.

 • Фототапет Животински оазис
  Фототапет Животински оазис
  Размер: в 210 - ш 290 см

  38.90 лв.

 • Фототапет Зебри
  Фототапет Зебри
  Размер: в 184 - ш 254 см

  65.50 лв.

 • Фототапет Карта на света - животни 1
  Фототапет Карта на света - животни 1
  Размер: в 184 - ш 254 см

  65.50 лв.

 • На любителите на животинския свят и домашните любимци, онлайн магазин Дегрец представя специалните си предложения от фототапети с животни, които могат да придадат неповторима визия на жилищния интериор. Ако малкото пространство не ви позволява да отглеждате малко животинче или пък екзотичен звяр, ние предлагаме една много удачна алтернатива.

  Защо да ги предпочетете?

  Фототапетите са модерен и усъвършенстван вариант на стандартните тапети. Те представляват класическа картина, отпечатана на хартия, фолио или пластика, която покрива плътно цялото пространство на стената, от пода до тавана. Това са картини с толкова въздействащи изображения, че клиентът има възможността буквално да се пренесе на мястото, изобразено на рисунката.

  Картините с представители на животинския свят се харесват на голям процент от хората, а някои дори твърдят, че подобни изображения им въздействат успокояващо. С фототапетите клиентът има уникалната възможност да си закупи качествена снимка на любимото си животно, с прекрасен рисунък и върху луксозна хартия.

  Подобен фототапет с животни би отивал на различни помещения и стилове в интериора. Онлайн предложенията ни са с разнообразни рисунки и мотиви,и са прекрасно решение, дори и за най-взискателните вкусове. Уникалната визия на рисунките, с ярки и наситени цветове, се допълва с практичност и дълготрайност на продукта.

  Какво ви предлагаме?

  Фототапетът, предоставен от нас, се състои от няколко части в комплект, които се залепват със специално лепило. Той покрива всеки сантиметър от стената, и с негова помощ, може да се прикрият някои дефекти и дребни несъвършенства по стените.  Каталогът ни съдържа достатъчно голям избор от модели фототапети на животни, за да удовлетвори предпочитанията на всеки клиент.

  Домашните любимци са представени със сладки портрети на миниатюрни котенца и кученца. Любителите на морските обитатели и на някои пернати, могат да си закупят красиви изображения на лебеди, делфини или фламинго, а разнообразието от продукти се допълва от красиви портрети на коне, пеперуди и уникалните гледки с екзотични представители на фауната.

  Екзотичните дестинации са слабост на много хора, но малцина са имали шанса да пътуват до подобни места. Снимките и гледките на такива пейзажи са желан фон за много видове интериор и, поради тази причина, производителите изработват наистина уникални изделия.

  В онлайн галерията ни има предложения, включващи фототапети с диви животни, които могат да съперничат на редица популярни картини, от известни художници. Подобна покупка може да измести за известно време плановете ви за сафари, тъй като с фототапетите от първокласната ни колекция имате възможност мислено да се пренесете директно в саваните на Кения.

  Реалистичните изображения се получават благодарение на майсторския дизайн, уникалния метод на отпечатване, осигуряващ наситеност на цветовете, както и на първокачествения материал, използван за изработка на изделията. Съвременните разработки са много по-евтини от тапетите предлагани в миналото, а същевременно гарантират едно дългосрочно използване. 

  Модерната визия на интериора ви ще бъде факт с фототапетите, достъпни в онлайн магазина ни. Богатият асортимент от модели фототапети животни няма да ви остави безразлични и със сигурност ще ви провокира да си изберете точно такава картина. Освен това, нашите фототапети са на изгодни цени, достъпни за всеки клиент.

  Уникалната визия на рисунките, с ярки и наситени цветове,  се допълва от безспорната практичност и дълготрайност на продукта. Фототапетът покрива всеки сантиметър от стената и, с негова помощ, може да си спестите средствата, нужни за дребни ремонтни дейности.

  ✅ За кои жилищни помещения са най-подходящи фототапетите с животни❓


  Фототапетите с животни са подходящи за почти всяка стая в модерния дом. В зависимост от сюжета на дадена картина, тя може да изпълни чудесно предназначението си да създаде определено настроение у хората, които обитават съответното пространство. Животните сами по себе си са достатъчно красиви, за да въздействат приятно, независимо дали присъстват във всекидневната, спалнята или детската стая. Като цяло не са подходящи единствено за кухненското помещение.

  ✅ Могат ли фототапетите ви с животни да се свалят и използват в друго помещение❓


  Не. В нашата галерия ще откриете чудесни стикери за стена, които имат многократно приложение, но фототапетите ни са от класическата разновидност, тоест, залепят се трайно. Различното е, че при поставянето им се използват „зреещи” лепила, които с времето се свързват още по-здраво с основата. При свалянето им е възможно част от декоративната боя отдолу също да бъде премахната. При самозалепящите се тапети това не е така.

  ✅ Какви са възможностите за почистване на фототапетите❓


  Съвременните фототапети, включително тези с изображения на животни имат много по-висока устойчивост на разкъсване, избеляване и повреждане, в сравнение с тези от миналото. Това се дължи на специалното покритие, което предпазва тапета от избеляване вследствие слънчевата светлина. Фототапетите могат да се почистват от прах със суха кърпа и с леко навлажнена, за да се отстранят никотинови отлагания и други замърсявания. Използването на течни и абразивни почистващи препарати обаче е крайно нежелателно.