Фототапети с животни

Размер на фототапета
  • Фототапетите са модерен и усъвършенстван вариант на стандартните тапети. Те представляват класическа картина, отпечатана на хартия, фолио или пластика, която покрива плътно цялото пространство на стената , от пода до тавана. Този тип тапети са с толкова въздействащи изображения, че клиентът има възможността буквално да се пренесе на мястото, изобразено на рисунката. За любителите на животни и домашни любимци имаме няколко специални предложения от фототапети с животни, които могат да придадат неповторима визия на всеки интериор. 

    Картините с животни се харесват на много хора, а някои дори твърдят, че подобни изображения им въздействат успокояващо. С фототапетите клиентът има уникалната възможност да си закупи качествена снимка на любимото си животно, с прекрасен рисунък и върху луксозна хартия. Подобен фототапет с животни би отивал на различни помещения и стилове в интериора. Онлайн предложенията ни са с разнообразни рисунки и мотиви,и са прекрасно решение, дори и за най-взискателните вкусове. Уникалната визия на рисунките, с ярки и наситени цветове, се допълва с практичност и дълготрайност на продукта. Фототапетът се състои от няколко части в комплект, които се залепват със специално лепило. Той покрива всеки сантиметър от стената и, с негова помощ, може да се прикрият някои дефекти и дребни несъвършенства по стените. 

    Каталогът ни съдържа достатъчно голям избор от модели фототапети на животни, за да удовлетвори предпочитанията на всеки клиент. Домашните любимци са представени със сладки портрети на миниатюрни котенца и кученца. Любителите на водните животни могат да си закупят красиви тапети с лебеди, делфини или фламинго, а разнообразието от продукти се допълваот красиви портрети на коне, пеперуди и уникалните гледки с екзотични животни. 

    Екзотичните дестинации са слабост на много хора, но малцина са имали шанса да пътуват до подобни места. Снимките и гледките на такива пейзажи са желан фон за много видове интериор и, поради тази причина, производителите изработват наистина уникални изделия. В онлайн галерията ни има предложения на фототапети с диви животни, които могат да съперничат на редица популярни картини, от известни художници. Подобна покупка може да измести за известно време плановете ви за сафари, тъй като с тези първокласни фототапети имате възможност мислено да се пренесете директно в саваните на Кения. Реалистичните изображения се получават благодарение на майсторския дизайн, но и на наситените цветове, както и на първокачествения материал. 

    Модерната визия на интериора ви ще бъде факт с уникалните фототапети, достъпни в онлайн магазина ни. Богатият асортимент от модели фототапети животни няма да ви остави безразлични и със сигурност ще ви провокира да си изберете модел. Освен това, нашите фототапети са на изгодни цени, достъпни за всеки клиент. Уникалната визия на рисунките, с ярки и наситени цветове,  се допълва с практичност и дълготрайност на продукта. Фототапетът покрива всеки сантиметър от стената и, с негова помощ, може да спестите средства от дребни ремонтни дейности.

To Top