Фризове

Цветове
Шарка
 • Ако искате да направите интериора у дома по-красив и сте заложили на украсата по стените в дадена стая, задължително обмислете идеята да добавите оригинални фризове за тапети от Дегрец. С тях можете бързо и лесно да разчупите атмосферата във всяко едно помещение и да го направите на изгодна цена, за кратко време, а и без кой знае колко усилия.

  Напротив, фризовете за стена, включени в каталога ни се поставят супер лесно, така че не се колебайте. Веднага щом ви се прииска да направите някаква промяна в интериора на дадена стая, ще успеете. Само си изберете подходящ модел сред страхотните ни дизайни и направете поръчка от комфорта на своя дом, без да е нужно да ходите по магазините и да се редите по опашки.

  Поставете акцент там, където е нужно

  Декоративният фриз за стена притежава свойството да коригира различни проблеми на помещенията. Поставен правилно, той би могъл да увеличи оптически височината на тавана, както и да направи малката стая визуално по-просторна. Фризът ви позволява да поставите акцент в интериора и то точно та, където е нужно.

  С подходящия като цвят и размер фриз тапет бихте могли да създадете усещане за лукс и комфорт. В това отношение дизайнът Версаче ви дава изключително много възможности да развихрите своята фантазия. Не сме забравили и най-малките си почитатели – децата. С декоративните ни фризове за стени на детска тематика стаята на детето ви ще се превърне в истинско вълшебство.

  Какво ви предлагаме?

  Страхотните ни фриз тапети представляват богат асортимент от декорации. Можем да предложим разнообразни разцветки, а също и форми на декорацията, подхождащи на различните жилищни помещения. Имаме удачно решение за хола, дневната и семейната спалня. За стените в детската стая наличните решения ви позволяват да реализирате всевъзможни варианти.

  Ние ви гарантираме богат избор, лесна и изгодна покупка и бърза доставка на декоративни тапетни фризове, и то до всяка точка на страната. Все пак, предлагаме обслужване и през онлайн  чата ни, ако имате въпроси или нужда от помощ при избора подходящия фриз за тапети или при създаването на поръчка.

  Не се колебайте да разгледате богатия ни асортимент от тапети фризове. С тях преобразяването на помещението ще ви се стори лесно като детска игра, а ако правите основен ремонт и искате всичко накрая да е в перфектно състояние, те са задължителна част от списъка ви с покупки на важните материали.

  Бъдете в крак с последните модни тенденции в интериорния дизайн и заложете на оригинални фризове в подходяща разцветка и с перфектния за наличната атмосфера в стаята дизайн. Ние сме на разположение за въпроси и помощ по всяко време. Нашите продукти са винаги са налични на склад, така че поръчвайте смело още днес!

  Очакваме вашите поръчки всеки ден! Пожелаваме ви приятно и успешно пазаруване в онлайн магазина ни, където цените са ниски, а качеството – винаги на достатъчно високо ниво. Обмислете внимателно предназначението и местоположението на всеки закупен от магазина ни декоративен фриз, за да постигнете ефекта, който ще направи дома ви стилен, уютен и модерен.

  ✅ Повреждат ли фризовете мазилката по стените❓


  За щастие не. Те са пригодени за лесно отлепяне, така че при внимателно изпълнена операцията, боята по стените няма да бъде повредена.

  ✅ Колко време след боядисване на стените мога да поставя фризовете❓


  Общовалидното правило е не по-малко от 30 дни. В много редки случаи по-малък период от този е напълно достатъчен. Това е така, защото в много от боите се добавя втвърдител, който да ускори времето за изсъхване. В някои случаи е нужно да минат 90 дни преди да бъде поставена апликацията.

  ✅ Може ли да боядисам стените без да премахна фризовете – ще покрие ли боята❓


  Това не е препоръчително. Фризовете имат гланцирана повърхност, която няма добри адхезивни свойства, което означава, че боята няма да успее да ги покрие напълно и равномерно. За да се получи добро покритие, е нужна специална подготовка. Може би ще се наложи да покриете фризовете с грунд преди да боядисате.