Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Плодове

0/ 5 (0)

  • + -

29.90 лв.

Фототапетът се състои от 8 части.

Фототапет Плодове е една колоритна стенна декорация, която ще оживи и освежи дори най-скучното помещение. На фона на един пленяващ пейзаж, виждаме още по-впечатляващ „Натюрморт”, върху който са изобразени едни от любимите на всички ни дарове на природата. Тапетът е подходящ за кухня и трапезария, където тематиката му ще кореспондира с предназначението на помещението.

Натюрмортът като движение в изобразителното изкуство

Отдавна отмина времето, когато картини с натюрморти красяха стените на някои жилищни помещения. Днес тази тенденция не е напълно изчезнала, но тя категорично е сменила изразните си средства. Днес в кухните и столовите на модерните домове можем да видим изображения на плодове и зеленчуци, цветя и вази, само че под формата на други декоративни детайли.

Кухненският термо гръб е декоративен панел, върху който най-често можем да видим изображения на цветя и плодове. Фототапетът е друг начин да украсим стените с изображения на храни, които обичаме. Плодовете са едни от най-красивите хранителни продукти. Може би именно тяхната естетика е причина да пожелаем да ги виждаме ежедневно в своите домове.

Един свеж летен плод може да озари скучното пространство. Определено нашият фототапет притежава потенциала да го постигне. Представете си тази прелестна и свежа картина поставена върху някоя скучна и празна стена. Тя ще ви създава позитивно настроение дори в най-мрачния и студен зимен ден.

Тапет, съставен от 8 части – висока степен на сложност

Фототапет Плодове се състои от 8 детайла. Големият брой детайли прави залепянето му доста сложно, предвид факта, че се налага картината да се сглоби като пъзел. Задачата по монтажа се улеснява донякъде от сравнително малките размери на тапета – 140 х 196 – височина/широчина.

Препоръчваме на хората без никакъв опит да потърсят помощта на специалист с по-голяма практика в лепенето на фототапети. Ако все пак решите да залепите фототапета сами, обърнете специално внимание на подготовката – тя е от значение за крайния резултат. Почистете добре стената от прах и мазнини, след което изчакайте до пълно изсъхване. Основата трябва да е абсолютно гладка.

Фототапет Плодове

29.90 лв.
To Top