Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Небе

4/ 5 (18)

  • + -

33.90 лв.

Фототапетът се състои от 9 части.

Малка квадратура, претрупано обзавеждане, тягостна атмосфера... С чудесния фототапет Небе за таван се решават лесно всички тези интериорни проблеми. Когато стените не са удачното място, чрез което да внесете свежест и красота в съответната стая, фототапетът с огрян от слънцето небосвод, е просто перфектното решение.

Декорация на тавана – хитра идея, създаваща усещане за повече простор

Презастрояването наложи височината на таваните да се понижи и днес рядко може да се намери жилищно помещение с височина на тавана по-голяма от 2.50м. За някои хора по-ниският таван предизвиква усещане за клаустрофобия. Страхът от тесни, затворени пространства може да се замени с чувство за отворено пространство.

Небесният пейзаж, отпечатан на този фототапет, ще ви създаде усещането, че имате директен достъп до красивото синьо небе. По никакъв начин обаче не ограничаваме решението ви как да използвате тапета. Можете да го поставите и на стена, където с негова помощ ще постигнете същият ефект на свободно, отворено пространство.

Продукт с повишена сложност на полагане

Фототапетът за таван Небе е продукт с повишена сложност на полагане. Залепянето на тапет на тавана винаги е било по-сложно изпълнимо, отколкото при поставянето му върху стени. Върху тази хоризонтална плоскост се работи доста по-трудно, предвид нуждата да се използва стълба, скеле или друга повдигаща конструкция.

Операцията се усложнява допълнително от наличието на голям брой части, от които е съставен въпросният модел. Фототапетът се състои от общо 9 детайла, което е много повече спрямо болшинството ни фототапети за стена със същия размер. Необходимо е всеки елемент да се свърже прецизно с останалите, така че да се постигне пълна незабележимост на зоната на свързване.

Красивото и щедро присъствие на прелестния фототапет Небе ще ви изпълни с комфорт и приятно настроение. Затова си заслужава да посрещнете с готовност очакващите ви предизвикателства. За постигане на максимална лекота при залепяне и висока естетическа стойност на декорацията, е желателно таванът да е идеално гладък (по възможност шпаклован), добре почистен и напълно сух.

При нас ще намерите други модели тапети за таван на изгодна цена. 

Фототапет Небе

33.90 лв.