Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Лятна веранда

4/ 5 (20)

  • + -

59.60 лв.

Фототапетът се състои от 12 части.

Едва ли има човек, който не мечтае за приказна къща на брега на езеро с веранда, на която да се наслаждава на красивата гледка. Ние ви предлагаме един много евтин заместител и начин да си създадете усещането, че мечтата ви се е превърнала в реалност. Фототапет „Лятна веранда” ви предлага гледка, която връща радостта от живота и превръща малкия ви градски апартамент в къщата, за която отдавна мечтаете.

Възможност да промените архитектурния стил на всяко помещение

С поставянето на този прелестен пейзаж върху конкретна стена, вие можете да промените напълно архитектурния дизайн на съответното помещение. Макар трансформацията да е само визуална, усещането ще бъде сходно с това при наличие на истинска веранда. Фототапетите, имитиращи гледка от тераса или прозорец, ви позволяват да излъжете окото и да създадете илюзията, че стаята е свързана с просторна и красива веранда.

Този прийом е особено подходящ за малки помещения със семпъл и дори скучен интериор. Фототапетът Лятна веранда ще ви дари с чувство за простор и свобода, намирайки са в стая с малка квадратура. Ще възстанови връзката ви с красивата природа, макар да сте напълно наясно, че се намирате в сърцето на асфалтова джунгла.

С това декоративно стенно покритие ще си създадете приятен оазис, в който с радост ще се прибирате вечер след работа. В дома ви ще цари вечно лято – небето ще е все така синьо, а зеленината – в най-свежите и наситени нюанси, дори в студените и мрачни дни на есента и зимата. Тук ви предлагаме не просто стилно интериорно решение, а позитивно състояние на мисълта и духа.

Фототапетът се състои от 12 части, което съвсем не е малък брой компоненти. Предвид големия брой части и солидните размери на изделието 272 х 291 см – височина/широчина, препоръчваме да се въоръжите с търпение. Сглобяването на изображението и свързването на отделните елементи няма да е лесно, но резултатът определено ще ви изпълни с радост и гордост от добре свършената работа.

Фототапет Лятна веранда

59.60 лв.