Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Леопард

0/ 5 (0)

  • + -

49.90 лв.

Фототапетът се състои от 12 части.

Фототапет Леопард ви дава една страхотна възможност да приютите дивата природа в модерния си дом. Сред фототапетите ни с животни има модели, които внасят колорит и екзотика в помещенията. Представителите на семейство котки, особено най-хищните и едрите от тях, са едни от най-красивите и респектиращи екземпляри в животинския свят. Вярваме, че фототапетът ще отговори на свръхвисоките ви изисквания за естетика.

Красивите представители на фауната като внушителна стенна декорация

Картини на красиви животни са украсявали стените в дворците на великите владетели още от древността. Днес човекът не е изгубил интереса и възхищението си към най-впечатляващите представители на животинския свят. Голяма част от нашите клиенти предпочитат анималистичните ни фототапети като средство за създаване на един интересен интериорен декор.

Именно на тях фототапетът с леопард ще се хареса изключително много. Той не просто показва едно силно и едновременно грациозно животно. Изображението представлява ярък образец на постиженията на модерната фотография. С наситените си топли цветове, този тапет ще преобрази всяко жилищно или друго помещение.

Картината е издържана в топлата тоналност, предлагайки палитра от жълто-оранжеви, бели и кафяви цветове. На светлия сребристо-сив фон, естествената окраска на леопарда изпъква ярко и прави изображението още по-силно въздействащо. Този красив и внушителен фототапет е подходящ за хол, всекидневна, спалня и стая на тийнейджър.

Модел, съставен от 12 части – сравнително висока степен на сложност

Фототапет Леопард е един от големите ни модели с размери 207 - 192 см – височина/широчина. Необходимо е много внимателно да изберете неговото място, като сте сигурни, че стената, която ще декорирате, няма да бъде изцяло или дори частично закривана от мебели и други елементи на обзавеждането.

Нужно е също така да се подготвите за едно сериозно предизвикателство. Тапетът се състои от голям брой детайли, по-точно 12, което подсказва за сравнително висока сложност на инсталиране. Тапетите, съставени от голям брой компоненти наподобяват пъзел, който ще трябва да подредите. Връзката между отделните детайли трябва да е много прецизно направена, за да се постигне максимална симетрия и естетика.

Фототапет Леопард

49.90 лв.