Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Кораб в морето

4/ 5 (10)

  • + -

45.20 лв.

Фототапетът се състои от 4 части.

Едва ли има човек, способен да остане равнодушен при вида на морски пейзаж. Морето може да стопли сърцето и в най-мрачния зимен ден, особено ако пейзажът е слънчев и позитивен, какъвто е очарователният ни фототапет, озаглавен Кораб в морето. Тази колоритна композиция може да бъде ваша още сега. Възползвайте се от удобния начин да я закупите онлайн и от ниската ѝ цена.

Спираща дъха картина, идеална за всяко помещение

Море и голям луксозен платноход, съвсем малки вълни и чудесни перести облаци – това е всичко, което съдържа тази уникална композиция, но в нея нищо не липсва. Пейзажът е съвършен. Начинът, по който е направена фотографията подсказва за изумителното майсторство на фотографа. Кадърът е заснет под специфичен ъгъл, от който картината оживява.

В която и стая да поставите този въздействащ фототапет, тя ще оживее, пренасяйки ви в центъра на океана. Преобладаващите сини тонове създават усещане за топлина и желание да се впуснеш в смело морско приключение. Представете си усещането да влезеш в стаята с фототапета, след тежък и уморителен ден. Навън е мрачно и студено, но вътре ви очаква екзотична атмосфера.

За качеството на тапета говорят не само отличните характеристики на материала, но и иновативните методи на отпечатване. Изображението е пренесено върху плътна и гъвкава хартия с лек матов финиш, благодарение на който са премахнати отблясъците при пряка слънчева светлина и електрическо осветление.

Модерните печатащи машини позволяват да се пренесе с невероятна точност всеки детайл от картината. Цветовете са напълно автентични, и поради тази причина – максимално въздействащи. Качествените фототапети си личат по това как въздействат, гледани отблизо. Гарантираме, че от непосредствена близост ще виждате картината също толкова прелестна, колкото и от голямо разстояние.

Кораб в морето е съставен от само 4 части. Това е добра новина за по-неуверените в способностите си хора, които възнамеряват да го купят. Спокойно можете да се заемете лично с неговото залепяне. Риск от погрешно поставяне на детайлите не съществува. Препоръчваме фототапетът да се поставя върху добре почистена, напълно гладка и суха основа.

Фототапет Кораб в морето

45.20 лв.