Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Бруклински мост

4/ 5 (32)

  • + -

36.90 лв.

Фототапетът се състои от 16 части.

Градските пейзажи са перлата в колекцията ни от фототапети. Погрижили сме се да подберем емблематични за световните мегаполиси архитектурни фигури, така че присъствието на фототапет Бруклински мост в каталога ни, не е ника странно. Удобството да го поръчате изцяло онлайн се комбинира с изгодната цена и прави този продукт едно сериозно изкушение.

Черно бял стилизиран пейзаж

За разлика от болшинството наши фототапети с пейзажи, конкретният фототапет не би могъл да създаде илюзията за отворен прозорец, през който се вижда зашеметяваща гледка. Тук имаме много стилизирана черно бяла композиция – един перфектен представител на арт фотографията.

Въпреки липсата на ярки и пъстри разцветки, обликът на нощния Ню Йорк е пресъздаден съвършено. Виждаме колоритните небостъргачи – друг символ на града, който никога не спи. Именно, за да потвърди това свое наименование, Ню Йорк е представен с внушителните си светлини. Такъв фототапет приляга на стилно и модерно обзаведени жилища, чиито собственици са доказани естети и космополити.

Висока степен на сложност при поставяне

Клиентите ни често избират фототапети на база броя на детайлите, от които е съставена дадена картина. Това е разбираемо, защото големият брой елементи повишава значително сложността на операцията по залепване. При този модел имаме цели 16 части, което е разбираемо, предвид значителната му големина. Размерът на тапета Бруклински мост е 196 х 280см – височина/широчина.

Тапетите с много части наподобяват пъзел, който предварително трябва да се нареди. В никакъв случай не бива да се поставя елемент, преди да е сигурно, че мястото му е определено правилно. За да избегнете всякакви грешки, препоръчваме предварително да сглобите картината, след което да започнете поетапно да я пренасяне върху стената. Така рискът от погрешно наредено изображение е напълно елиминиран.

Фото тапет Бруклински мост е истинско предизвикателство, но то определено си заслужава да бъде посрещнато смело. Красотата, която ще внесете в избраното помещение, ще ви радва в продължение на години. Фотографията е заснета майстроски и е блестящо пренесена върху големи листи специална хартия чрез съвременни методи на отпечатване. Това ви гарантира детайлност и виталитет на изображението.

Фототапет Бруклински мост

36.90 лв.