Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Айфелова кула 1

5/ 5 (2)
Промоция

  • + -

42.04 лв. 45.20 лв. - 7%

Фототапетът се състои от 4 части.

С фототапет Айфелова кула 1 можете да декорирате всяка стая в дома си. Изображението му ще ви пренесе в града на светлините и любовта, и ще ви създаде едно приятно усещане за уют, комфорт и топлина. Ако сте космополит, но сте принудени да виждате ежедневно сивата действителност на града, в който живеете, пренесете се поне мислено в Париж, виждайки един от емблематичните му символи, когато си поискате.

Характеристики на продукта

Фототапетът изобразяващ Айфеловата кула, е един от компактните ни модели. Широчината му е само 97см, но височината е напълно достатъчна да обхване цялата повърхност на стената от пода до тавана в помещения със стандартна височина на тавана – 272см. Тапетът е по-скоро тип пано или голяма стенна картина, отколкото фототапет, но тази особеност си има своите предимства.

За разлика от по-големите ни фото тапети на Айфеловата кула, този модел се състои от само 4 части. Както е добре известно, по-малкият брой детайли правят поставянето значително по-лесно и бързо. Има огромно значение дали ще залепите 8, 10 или 15 части, или само 4, при това върху един минимален участък от стената.

Тапетът е изработен по изцяло нова технология, включваща по-плътна и устойчива хартиена основа и защитно покритие, предпазващо цветовете от избеляване с течение на времето. Технологията на отпечатване на изображението също е изцяло нова техническа разработка. Благодарение на нея, картината остава максимално жива и въздействаща, дори гледана от много близко разстояние.

На пазара ще откриете разнообразие от фото тапети с Айфеловата кула, но имайте предвид, че не всеки продукт предлага еднакво качество на изображението, дълготрайност на материалите и лекота на полагане върху всякакъв вид основа. Нашите фототапети с градски пейзажи гарантират пълно потребителско задоволство. Можем да предоставим и нужните за монтажа им лепила и помощни средства.

Съвет: Следвайте стриктно указанията за лепене на фототапетите, предоставени към всеки продукт. При свързване на отделените елементи, е желателно да се направи леко застъпване, така че след изсъхване на лепилото и свиване на детайла, да не се образуват луфтове и празни участъци.

Фототапет Айфелова кула 1

42.04 лв.