Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Цветя - винтидж

0/ 5 (0)

  • + -

65.50 лв.

Фототапетът се състои от 2 части.

В търговската мрежа не е толкова лесно да се намерят красиви винтидж тапети с цветя, но в нашия каталог те са застъпени в цялото възможно разнообразие. Можем да ви предложим стилен и изискан фототапет с цветя и дървесни елементи. Той е идеално решение за интериорен дизайн в така модерния в момента стил Лофт.

Приятна картина, която ще придаде завършен вид на интериора

Фототапетите, представени в нашия каталог, покриват целия спектър от предпочитани изображения. Разполагаме с класически пейзажи, страхотни имитации на гледка от прозорец, а също и с уникална абстрактна колекция. Стилът Винтидж е не по-малко предпочитан от нашите клиенти. Той е особено актуален при стенната декорация в последните години.

Стилът „Vintage” присъства навсякъде – в облеклото, аксесоарите и интериорния дизайн. С него се създава илюзията за нещо старо, пропито с древна история. Тапетът, който виждате тук, е с точно такова изображение. Картината показва разцъфнали цветя върху ограда или стена от стари дъски. Дъските са осеяни с надписи на латински – още един важен акцент, допринасящ за старинното излъчване на картината.

Този обаятелен фототапет ще създаде завършен вид на всяко помещение, обзаведено в стил Рустик или Лофт. Светлите тонове на изображението ще създадат приятно усещане за допълнителен простор. Може да се съчетае спокойно както с по-светли, така и с по-тъмни цветове на останалото обзавеждане.

Картина от 2 части – гаранция, че можете да залепите фототапета сами

Фототапетите си остават най-елегантната стенна декорация. Много хора обаче се отказват от тях, заради сравнително високата сложност на тяхното поставяне. Сложността не е проблем в конкретния случай, защото флоралният ни vintage фототапет се състои от само две части. Всеизвестно е, че колкото повече детайли има изображението, толкова по-сложно е неговото сглобяване.

Нашият винтидж фототапет цветя е съставен от два елемента, които се поставят хоризонтално един над друг. За да сте сигурни в точното свързване на двете части, можете да очертаете с молив тънка линия на мястото, където те трябва да се свържат. Така ще избегнете вероятните грешки, при които се получава луфт или застъпване на детайлите.

Фототапет Цветя - винтидж

65.50 лв.