Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Футболист

0/ 5 (0)

  • + -

65.50 лв.

Фототапетът се състои от 2 части.

Фототапет Футболист е идеалната декорация не само за почитателите на най-великата игра, но и на естетите, фенове на арт-фотографията. Това е стенна декорация, съставена от само 2 части. С инсталирането ѝ върху стена ще се справят успешно дори хора без никакъв опит. От нас ще получите малка помощ и морален стимул за действие, под формата на напълно безплатно лепило.

Фототапетът като средство за оформление на интериора

Фототапетите са отдавна познат на човека начин за създаване на специфична атмосфера в различните помещения. Това е по-голямата и по-силно въздействаща версия на картините, с които хората украсяват стените си още от древността. Тапетите с голямо фотографско изображение могат да трансформират изцяло облика на една стая и да създадат специфична атмосфера.

Изборът на изображението върху фототапета има за цел не просто да направи дадена стая по-привлекателна, но преди всичко да изрази личните усещания на нейните обитатели. Някои хора усещат нужда да бъдат в досег с красивата природа, докато други избират картини, изобразяващи любимите им теми.

Футболът е царят на спортовете, спечелил сърцата на милиони хора по света. Тази тематика е логично застъпена в колекцията ни от фототапети, за да зарадва преди всичко представителите на силния пол. Тапетът с изобразен на него футболист е подходящ за стаята на тийнейджър, както и за помещения с по-общ, представителен характер. Чудесна декорация за клубове по интереси, спортни зали и т.н.

Лесно залепяне – невероятен ефект

Фототапетът на футболна тематика е пример за възможностите на съвременната фотография. Това арт изпълнение представя невероятните способности на фотокамерите и модерните технологии за отпечатване. Всеки детайл в картината е представен по изключително реалистичен начин. Дори гледан отблизо, тапетът предлага отлична визуализация.

Няма да срещнете затруднения в залепянето на фототапета, защото той се състои само от 2 части. Елементите се подреждат в хоризонтална позиция – един над друг, което прави залепянето дори още по-лесно. За да ви улесним в тази задачата, сме ви осигурили нужното количество лепило.

Фототапет Футболист

65.50 лв.