Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Път в гората 3D

5/ 5 (3)

  • + -

65.50 лв.

Фототапетът се състои от 2 части.

Все повече наши клиенти избират някой от чудесните ни фототапети гора, с идеята да си създадат една спокойна и уютна атмосфера у дома. Ако и вие живеете в шумната и пренаселена градска среда, ние ви даваме възможност ежедневно да се оттегляте сред природата, за да се насладите на заслужен релакс. С тапета, представен на тази страница е повече от лесно да го постигнете.

Характеристики на продукта

Фототапетът, озаглавен „Път в гората” е един от супер големите ни екземпляри. Височината му е 184см, а ширината: 254см. С него можете да декорирате един по-голям участък от дадено помещение, създавайки илюзията за простор, свобода и спокойствие. Не всички фототапети с подобни пейзажи имат свойството да създават илюзията за по-голямо от наличното пространство, но този модел успява да го направи.

Технологията на отпечатване е от ново поколение, позволяваща да се постигне триизмерност на изображението. Картината притежава изключителна дълбочина. Нейният колорит ще ви накара да се почувствате сякаш наистина се намирате в гората. Цветово преобладават зелените тонове, което ви гарантира единствено и само приятни емоции, когато се намирате в близост до тапета.

Триизмерният фототапет Гора се състои от само 2 части. Наличието на само два елемента ви улеснява значително в процес на залепянето. Двете части се подреждат вертикално една над друга, без да се изискват особени умения и специални технически средства. Двата детайла образуват един спиращ дъха горски пейзаж, подходящ за всяка жилищна стая – хол, дневна, спалня, трапезария.

За залепяне на фототапета е желателно да се използват специално предназначените за целта лепила. Такива ще намерите в раздел „Консумативи” на електронния ни каталог. Задължително е основата, върху която ще се постави картината да е гладка, старателно почистена и добре подсушена.

При полагане на отделните части е добре да има леко застъпване. Така, в случай на свиване на хартията след изсъхване на лепилото, няма да се образуват луфтове и празни участъци. Цената е за целия продукт, състоящ се от два елемента.

Фототапет Път в гората 3D

65.50 лв.