Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Пролетен цвят

0/ 5 (0)

  • + -

65.50 лв.

Фототапетът се състои от 2 части.

Фототапет Пролетен цвят ще ви доставя истинска естетическа наслада. Независимо от сезона навън, във вашия дом ще властва сезонът на надеждата и новото начало. Това е една колоритна картина, с която ще създадете интересен визуален ефект – панорамен прозорец, който гледа към двор с цъфнали дървета. В цената на фототапета е включено лепило.

Внесете приятно пролетно настроение в уютния си дом

Факт е, че дори помещенията, които сме обзавели с много вкус и внимание, не винаги създават ведро и слънчево настроение. Един лесен начин да постигнем подобен ефект е да използваме фото тапет с красив пейзаж, представящ цялата прелест и величие на майката Природа. Ние ви предлагаме чудесна възможност да го направите чрез фототапет Пролетен цвят.

Красотата на пейзажа е наистина зашеметяваща. Едва ли има човек, който би останал равнодушен към тази прелестна гледка. Изображението представя отрупани с цветове дървета – пейзаж, който бихме искали да виждаме ежедневно през цялата година.

И тъй като периодът, в който дърветата се събуждат от зимния сън е твърде кратък, имате възможност да съхраните този момент и да му се радвате през цялата година. Бледите розово-лилави цветове ще ви създават пролетно настроение в дори най-мрачните и студени зимни дни. За да си подарите тази магия, не е нужно дори да харчите много пари.

Максимално лесно изпълнение на операцията по залепяне на фототапета

Обичайно хората се колебаят относно поставянето на фототапет в техния дом, поради известната трудност при неговото инсталиране на стената. С модела Пролетен цвят няма да срещнете никаква трудност, защото тази пищна цветна композиция се състои от само 2 части. С лепенето му могат да се справят дори абсолютно начинаещи в тази дейност.

Същевременно размерът на тапета е достатъчно голям, за да ви създаде усещането за панорамен прозорец, разкриващ една приказна гледка – 254 х 184см. Тапетът е подходящ за хол, спалня и дори антре. Светлите цветове ще създадат илюзията за повече простор и светлина в дори най-мрачното и скучно помещение.

Фототапет Пролетен цвят

65.50 лв.