Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Мека 2

0/ 5 (0)

  • + -

65.50 лв.

Фототапетът се състои от 2 части.

Фототапет Мека 2 е декоративно стенно покритие, насочено към специална потребителска група – тази на космополитите. На него е изобразен свещеният за мюсюлманите град, известен както със своята история, така и с уникалната си архитектура. Предполагаме, че голяма част от нашите клиенти ще открият символична и естетическа стойност в това пищно изображение.

Защо изгледът-панорама към Мека заслужава да присъства в уютния ви дом?

Мека е специален град, намиращ се в Саудитска Арабия, към който стотици хиляди вярващи се отправят на поклонение всяка година. Хората, за които градът има важна религиозна или архитектурна стойност, биха се радвали той да присъства в дома им под някаква форма. Стенните картини не са достатъчно способни да покажат в големи мащаби гледка, която вълнува сърцето.

Най-важният културен и религиозен център в свещения град е храмът Кааба, смятан от мюсюлманите за първия храм на земята. Той се намира в двора на Масджид ал-Харам (Свещената джамия). Джамията заема централно място в изображението на фототапета и може би е най-важната причина за вярващите да закупят този пищен и ярък фототапет.

Изображението представя една колоритна картина – нощен изглед към свещения за мюсюлманите храм, който е обагрен от пищна светлина. Пейзажът се доближава по пищност на изображението до фототапетите, с изображения на едни от най-големите мегаполиси в света. Картината е подходяща за хол, всекидневна, работен домашен кабинет и бизнес офис,

Модел от 2 части с включено в цената лепило

Фототапетът се състои от само 2 части. Това са най-лесните и приятни за лепене фототапети. При този модел детайлите са разположени хоризонтално, което според много хора е по-удобният начин за инсталиране на големи стенни декорации. Със залепянето на този специален фототапет ще се справят дори хората без опит и особена сръчност.

От нашия магазин ще получите един много качествен продукт на изключително изгодна цена. Цената става още по-изгодна, защото няма да ви се налага да купувате лепило. Ще ви го предоставим напълно безплатно.

Фототапет Мека 2

65.50 лв.