Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Магнолия 3D

4/ 5 (8)

  • + -

65.50 лв.

Фототапетът се състои от 2 части.

Нуждата от късче жива природа е особено голяма в градския апартамент. Поради тази причина, ние от Дегрец смятаме, че фототапет Магнолия ще се впише чудесно именно в малките градски жилища. Флорални мотиви и триизмерен ефект – една красива симбиоза между класически и ултра модерен интериор.

Пиршество на цветовете

Черно-белите ни фототапети, както и изображенията в по-убити тонове, имат своето запазено място в жилищния интериор. Ако обаче можем да говорим изобщо за универсален детайл, който подхожда еднакво и на модерния дом, и на по-строгото класическо обзавеждане, то това са големите картини с изобразена на тях зеленина.

Магнолията е едно от най-живописните растения, срещащи се на нашата планета. Храст, който пленява сетивата с красивите си цветове и който можете да имате в дома си, дори ако нямате благоприятни условия за неговото отглеждане. Фототапетът ще привлича мигновено вниманието на всеки посетител, прекрачил прага на дома ви. С пищния си колорит, той ще бъде акцентът в съответното помещение, а защо не и в целия ви дом.

Триизмерният ефект на картината се дължи на високото качество на заснемане, в комбинация с модерните технологии на отпечатване. Преносът на изображението се извършва с помощта на последно поколение печатаща техника. Благодарение на нея всеки детайл на снимката оживява, когато се постави на стената. Поглеждайки стенната декорация от различен ъгъл, ще имате усещането за движение на листата и цветовете на прелестното растение.

Две части – максимално лесно лепене

Не бива да се притеснявате, че залепянето на фототапет Магнолия 3D ще ви затрудни. Със стандартните си размери 184 х 254см височина/широчина, изделието не изисква разделяне на голям брой части. Всъщност, тук имате само два детайла, които се поставят хоризонтално един над друг.

Желателно е да бъдете максимално прецизни при свързването на двете части, така че да не се застъпват и да не остава разстояние между тях след изсъхване на лепилото. От нас получавате нужното ви лепило напълно безплатно, което прави цената на продукта още по-изгодна.

Фототапет Магнолия 3D

65.50 лв.