Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Лилаво вълшебство

3/ 5 (2)

  • + -

65.50 лв.

Фототапетът се състои от 2 части.

Голяма част от нашите клиенти, които се интересуват от красиви фототапети в лилаво, ще останат очаровани от фототапет Лилавото вълшебство. Това поетично наименование на изображението не е по никакъв начин пресилено. Тапетът потапя наблюдателя в един вълшебен свят, какъвто само майката природа е способна да сътвори по толкова фин и пленителен начин.

Усещане за топлина и уют от един студен по дефиниция нюанс

Багрите в цветния спектър са класифицирани като студени, топли и неутрални. Докато нюансите на зеленото, жълтото, оранжевото и червеното са приети за топли цветове, то багрите от синьо-виолетовата гама са категоризирани като студени. Тази класификация обаче не би трябвало да ви влияе, когато избирате фототапет с изумително пищен пейзаж.

Конкретният модел доказва на практика, че изображения, в които преобладават почти изцяло сините и лилави цветове, могат да действат успокояващо на сетивата. Вълшебният пейзаж, показващ дървета, окичени с лилави цветове, заобиколени от синьо небе и спокойна река, създава усещане за топлина и уют.

Пролетните пейзажи действат затоплящо и енергизиращо, особено в мразовитите зимни месеци. Уверяваме ви, че с такава стенна декорация в дома си, ще усещате температурата с няколко градуса по-висока, отколкото са реалните стойности, показани от термометъра. Подарете си красота, комфорт и позитивно настроение, каквито вълшебното изображение на фототапета наистина създава.

Лесно поставяне, благодарение на минималния брой елементи

По правило колкото повече части съставят фототапета, толкова по-трудно и сложно е неговото поставяне на стената. В случая производителят е осигурил максимална лекота на полагане, защото пурпурното вълшебство се състои от само две части. С лепенето на двата елемента може да се справи абсолютно всеки, дори да не притежава никакъв опит и умения за подобни начинания.

Осигурили сме на купувачите безплатно лепило, което прави цената на този красив фототапет в лилаво още по-атрактивна. Размерите на стенната картина са 1.84м височина на 2.54м широчина. За качествено и дълготрайно залепване на тапета, препоръчваме да осигурите идеално гладка, чиста и суха основа.

Фототапет Лилаво вълшебство

65.50 лв.