Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Колите състезатели L

3/ 5 (2)

  • + -

75.50 лв.

Фототапетът се състои от 2 части.

Детският фототапет Колите състезатели L ще преобрази изцяло стаята на вашето хлапе. С него ще поканите любимите анимационни герои в дома си и ще накарате детето си да обикне своята стая и да прекарва повече време в нея, ставайки по-самостоятелно. Качествен продукт с ярки и живи цветове, който неизбежно ще предизвика възторг у малкия почитател на анимационните филмчета.

Прост и евтин начин да трансформирате детската стая

С фототапет на детска тематика, особено когато изображението е част от анимационен филм, е много лесно да отговорите на естетическите и социални нужди на малкото си дете. Преходът от съвсем крехка възраст към плавното развитие на интелектуалните способности, изисква от родителите да бъдат по-адаптивни.

Вашето 5-годишно момченце сигурно не желае вече да вижда досадните бебешки стикери на животинки и герои от приказките. Време е да внесете в интериора на неговата стая тема, която му е близка именно в настоящия момент. Колите е анимационна поредица, която предизвиква бурни емоции у малчуганите. Не се задоволявайте с постер или картина на тази тематика – заложете на голям фототапет.

Едно реално изживяване за детето

Тапетът е с внушителните размери 184 х 254см, така че героите, изобразени върху него, ще бъдат с доста реалистична големина. По този начин детето ви ще ги възприема като истински и няма да се чувства само. За малките деца е изключително трудно да свикнат да спят сами в своите стаи. Преходът е доста по-плавен, когато им създадете усещането, че са заобиколени от приятели.

Не се отказвайте да радвате децата си, когато не се изисква да влагате големи суми пари и да полагате огромни, неистови усилия. Фототапет Колите Състезатели се предлага на много изгодна цена, в която е включено и лепилото, нужно за неговото полагане. Самата операция по залепянето няма да ви затрудни по никакъв начин. Тапетът се състои от само две части, които е нужно просто да съедините правилно.

Фототапет Колите състезатели L

75.50 лв.
To Top