Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Кола Лукс

0/ 5 (0)

  • + -

65.50 лв.

Фототапетът се състои от 2 части.

В електронния каталог на онлайн магазина ни, нашите клиенти ще открият прекрасна колекция от фототапети с коли. Автомобилът е може би най-яркото откритие на човека, чиято функция отдавна не се изчерпва само с ролята му на средство за придвижване. Колите са божество и фетиш за много хора. В този смисъл не е странно, че тапети на автомобилна тематика красят стените на много съвременни жилища.

За кого е подходящ този страхотен тапет?

Фототапетът с изображение на кола от серия Лукс ще привлече вниманието на хора от различни поколения и социални групи. Едно е сигурно – представителите на силния пол ще бъдат най-силно впечатлени от ефектното изображение. Момчета на всяка възраст ще искат той да заеме заслужено място на някоя от стените в модерно обзаведения им дом, било в хол, спалня или друго помещение.

В уникалната ни колекция от фото тапети с коли присъстват немалко ефектни изображения, но конкретният артикул сякаш се откроява, демонстрирайки своето превъзходство. Една от причините за яркото присъствие на този луксозен фототапет с автомобил, е със сигурност качеството на заснемане на изображението.

Професионално направената фотография е пренесена безупречно на хартиения тапет със средствата на най-модерните технологии на отпечатване. От всякакво разстояние изображението се визуализира перфектно. Всеки детайл може да се види от наблюдателя, въпреки светлинните отблясъци, присъстващи върху картината.

Колата е от премиум клас – точно моделът, който всяко момче на възраст от 5 до 50 години би искало да притежава. И понеже автомобилите са нещо, което мъжете могат да гледат в захлас в продължение на часове, какво по-уместно от това да имат на стената си такъв впечатляващ екземпляр, който да радва окото в продължение на години, без да омръзва.

Фототапетът кола Лукс е супер подходящ за детска стая. Почти няма момче, на което колите да не са страст. Най-малките ни приятели ще се радват на такава стенна декорация, както и техните батковци в тийнейджърска възраст. Въпреки това, конкретният модел съвсем не е детски фототапет. Той е идеален за всяка ергенска квартира, но би стоял чудесно и в личното пространство в дома на всеки семеен мъж.

Удобен за поставяне

В галерията ни с тапети на коли ще откриете страхотни предложения, вариращи като размер. Предимство на конкретния модел е, че е достатъчно голям, за да привлече и задържи вниманието, но въпреки това, е съставен от само две части. На всеки е пределно ясно, че колкото повече части има фототапета, толкова по-трудно е неговото залепяне. Изисква се доста повече прецизност, за да се съединят идеално отделните елементи.

Именно поради повишената сложност на залепяне, много хора се отказват да декорират дома си с фототапет с коли. Фототапетите с множество елементи и значителна големина изискват майсторски умения и отлично развито усещане за симетрия. Дори малко разместване на някой детайл ще наруши структурата на изображението. Едва ли бихте желали да гледате години наред снимка на автомобил, на който детайлите са дори леко изместени.

Тапетът е съставен от две, хоризонтално лепящи се части. Този начин на полагане е максимално лесен и удобен. С лепенето на фото декорацията може да се справи всеки човек с минимални умения. Добрата новина е, че не се налага да купувате допълнително лепило. В цената на продукта е включено лепило, което прави атрактивната ни оферта още по-изгодна.

В каталога ни присъстват премиум клас фототапети коли, така че дори по-взискателните купувачи имат огромен брой възможности да намерят модела, отговарящ на техните изисквания. Тъй като размерът на продукта е солиден – 184 х 254см – височина/широчина, препоръчваме да осигурите достатъчно свободно пространство, така че картината да не бъде закривана от мебели или други елементи на интериора.

Желателно е тапетът да се залепи върху идеално гладка (по възможност шпаклована) стена. Основата трябва да бъде добре почистена и идеално суха, за да се постигне идеално свърване между стената и хартията.

Фототапет Кола Лукс

65.50 лв.