Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Дървена стена

0/ 5 (0)

  • + -

89.90 лв.

Фототапетът се състои от 4 части.

Може би винаги сте мечтали да имате в дома си стена, покрита с декорация от естествено дърво, но архитектурните особености на сградата не ви позволяват да включите такъв интериорен елемент. Ние ви предлагаме едно достъпно и ефектно решение – фототапет Дървена стена. Той ще ви създаде мечтаната връзка с природата и уюта, който винаги сте искали да постигнете.

Лесен и достъпен начин да включите дървесина в интериорния дизайн

Естественото дърво е материал, който няма равен, що се отнася до способността му да създава усещане за топлина и уют. Домашните механи, обзаведени в битов стил, са такова пространство, но те присъстват главно в селските къщи. Не всяка къща, а още по-малко апартамент, може да бъде стилизирана по този начин, затова клиентите ни търсят евтин и лесен за използване заместител.

Именно такава функция изпълнява фототапетът Дървена стена. Благодарение на високото качество на неговото изображение, той може да формира специална атмосфера във вашето помещение и да промени изцяло интериорния му стил. Живите и свежи цветове на дървесината са пренесени върху тапета с професионална точност.

Тази интересна стенна декорация ще създаде страхотна илюзия, че стените ви са облицовани с груб дървен материал. За да постигнете мечтания битов ефект, не е нужно да правите скъпи и сложни ремонти. Тапетът се лепи бързо и лесно, без да се налага пробиване на стените, свързано с голямо замърсяване на цялото жилище.

Изключително лесен за инсталиране

Имитиращият дървена стена фототапет е с внушителни размери – 254 х 368см – височина/широчина. Големите ни модели често плашат потребителите с по-високата сложност на операцията по лепене върху стената. В конкретния случай опасенията са неоснователни, защото тапетът се състои от само 4 части.

Частите са разположени вертикално, което допълнително опростява монтажа. Тази схема на подреждане на детайлите ви улеснява при тяхното свързване. С монтирането на фототапета може да се справи дори непрофесионалист. От нас получавате напълно безплатно лепило в количеството, нужно за залепване на фототапета.

Фототапет Дървена стена

89.90 лв.