Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Графити L

5/ 5 (1)

  • + -

65.50 лв.

Фототапетът се състои от 2 части.

Нашият уникален фототапет Графити ви позволява да създадете едно приятно кътче, изпълнено с младежка „ърбън” атмосфера. Тази стенна декорация може да се постави в стаята на вашето дете – тийнейджър, както и в помещения с представителна функция. Изображението е подходящо за младежки центрове, клубове по интереси и заведения.

Отлично качество на печата – ярки и дълготрайни цветове

Фототапетите от недалечното минало имаха редица недостатъци, които днес, благодарение на модерните технологии, са напълно изчистени. Гледани отблизо, старите разработки не позволяваха да се види детайлността на картината. Наблюдателят виждаше просто хаотично разпръснати многоцветни точици. Днес фототапетът е с невероятна яснота на изображението, гледано от различно разстояние и дори под ъгъл.

Цифровото качество на печата с резолюция до 600 dpi в уникална технология и изразителните цветове създават впечатление, че стената е наистина нарисувана от талантлив творец, а не облицована с оригинална и живописна стенна картина. Съвременният интериорен дизайн все по-често залага на тапети с графити, притежаващи способност да оживят и уголемят оптически дори най-невзрачното помещение.

Цялата ни колекция от тапети графити е изработена от екологично чисти и напълно безопасни материали. По тази причина те са подходящи за декориране на спални и детски стаи. Специалното им влагоустойчиво покритие позволява да се почистват дори с леко влажна кърпа, без риск от повреждане на хартията. Материалът позволява на стените да „дишат”.

При съвременните фототапети е успешно решен и друг проблем от миналото – отблясъците върху гланцовото покритие при слънчева светлина и изкуствено осветление. Оригиналният ни фото тапет графити има полуматов горен слой, което ви позволява да се насладите в максимална степен на колоритната картина, създадена по всички правила на този вид градско изкуство.

Можем да ви предложим фототапети графити с различни изображения и размери. Конкретният модел „L” е с размери 184 х 254см, съответно височина и широчина. Състои се от само две части, което значително улеснява монтажа и елиминира риска от всякакви грешки. В цената на продукта е включено лепило, подходящо за конкретното изделие.

Фототапет Графити L

65.50 лв.