Продуктът беше добавен в кошницата

Фототапет Гора

3/ 5 (15)

  • + -

65.50 лв.

Фототапетът се състои от 2 части.

С красивия ни фототапет Гора ще внесете спокойствие и уют в съответното помещение. Пейзажите, разкриващи прелестта на майката Природа създават едно почти медитативно настроение. Колоритът на изображението ще се впише отлично във всяко жилищно пространство. Без значение от интериорния стил и цвета на обзавеждането.

Идеален размер за малки и големи помещения

Размерът на фототапета е идеален за помещения с различна квадратура. Височината му е 254см, а широчината – 184см. Картината ще покрие едно солидно пространство, но в същото време няма да попречи на оформлението. Подредбата на мебелите може да се случи по предварително планирания начин.

Можете да поставите тапета в зоната с мека мебел, защото нейната височина не би могла да закрива красивия горски пейзаж. В стаи с по-голяма площ, фототапетът ще позволи обособяването на отделни функционални зони – т.нар зониране. В по-малките пространства изображението ще създаде визуална илюзия за разчупеност на интериора.

Предвид факта, че това е фототапет със средни размери, неговото поставяне не би затруднило особено дори по-неопитните потребители. Производителят се е погрижил да улесни залепянето на тапета максимално, разделяйки го на само две части. По правило, колкото по-малко компоненти съставят един фото тапет, толкова по-малко прецизност и време е нужно за инсталирането.

Високо качество на материал и печат

За изработка на съвременните фототапети се използва хартия с повишена механична якост и устойчивост на въздействия – механични и на околната среда. Съвременните стенни декорации са много по-дълготрайни и не се влияят от температурните разлики и нивото на влага в помещението, в което са поставени. Почистването може да се направи с леко влажна кърпа.

За дългия експлоатационен живот на красивите ни фототапети гора, огромен принос има високотехнологичният печат. Пренасянето на изображението се осъществява посредством модерни печатащи устройства и висококачествени мастила. Избеляването на цветовете с времето е неприсъщо на днешните изделия, дори при огряване от слънцето от срещуположен прозорец.

Препоръчваме тапетът да се полага върху добре почистена, гладка и напълно суха основа. От нас получавате безплатно лепило.

Фототапет Гора

65.50 лв.