Тоалетни седалки

 • Дегрец е мястото, от където можете да закупите всичко необходимо за създаването на приятен, здравословен и уютен дом. Част от продуктовия ни асортимент са вече и богата гама седалки за тоалетна чиния с декоративен принт върху капака.

  Продуктите са идеално допълнение към жилищните бани, но и подходящи за тоалетните на обществени помещения – детски градини, училища, заведения и хотелски комплекси. Забравете скучните капаци, предлагани масово в магазините за битови принадлежности и строителни материали. Ние ви даваме възможност да се отличите от всички останали.

  Защо са идеално решение за вас?

  Без седалка за тоалетна чиния, санитарният възел е практически неизползваем. Основно предназначение на седалката е да създава удобство, като същевременно трябва да е максимално лесно да се премахва, когато е необходимо. Това става чрез повдигане на двата елемента – седалка и капак.

  Тъй като разнообразието от тоалетни чинии по отношение на размери и материали днес е сериозно, намирането на универсално решение е водещ фактор за болшинството потребители. Предлаганите от нас тоалетни седалки са точно това. Пред наименованието на всеки продукт ще срещнете характеристиката „универсална”.

  Седалките ни са универсални с това, че могат да се добавят към всеки модел WC чиния, предлаган на пазара, независимо от какъв вид керамика е изработена и какъв е нейният размер и принцип на окачване – подова, конзола, моноблок и т.н.

  Най-важно е размерът на седалката да отговаря на отвора на чинията, така че да липсва разместване и всякакви луфтове след нейното монтиране. Размерът касае преди всичко разстоянието между монтажните отвори на чинията. Между тях и монтажните болтове на седалката трябва да има пълно съответствие.

  Присъстващите в каталога ни седалки за тоалетни чинии имат пълна съвместимост на монтажните (крепежни) елементи с тези на чиниите от всички разновидности. Поставянето им е максимално улеснено, като за операцията не са нужни никакви инструменти.

  Гарнитурите тип болт свързващи седалката към чинията са изработени от висококачествена пластмаса. Материалът е избран неслучайно. Понеже санитарните помещения и в частност тоалетните възли са постоянно подложени на намокряне, свързващите елементи са защитени от корозионните процеси, характерни за металните крепежи.

  Създайте приятна атмосфера в банята и тоалетната

  Поради липса на достатъчна жилищна площ, тоалетните са неделима част от банята. Банята е помещение, на което обръщаме все по-голямо внимание. Тя трябва да бъде красива, модерно оборудвана, но преди всичко да има приятно излъчване. Тоалетният възел се използва не само от обитателите на дома, но и от неговите гости.

  С една седалка за тоалетна от страхотната ни колекция, вие ще подобрите визията на банята в своето жилище. Продуктите принадлежат към серия 3D декор, което означава, че всеки модел е с принтирано триизмерно изображение. Погледната от различен ъгъл, вашата седалка ще представя красивия пейзаж по най-реалистичен начин.

  Не само вие, но и децата ви ще се влюбят в чудесните ни седалки за тоалетна. Върху тях са изобретени любимите на всички ни морски обитатели в пълната реалистичност, на която е способна съвременната технология на отпечатване. Имаме разнообразни мотиви – водопади, плажове, морско дъно и анимация. Лесно ще приучите децата си да затварят капака на тоалетната чиния, знаейки че ще искат да виждат любимата си картина.

To Top