Тоалетни седалки

 • Дегрец е мястото, от където можете да закупите всичко необходимо за създаването на приятен, здравословен и уютен дом. Част от продуктовия ни асортимент са вече и богата гама седалки за тоалетна чиния с декоративен принт върху капака.

  Продуктите са идеално допълнение към жилищните бани, но и подходящи за тоалетните на обществени помещения – детски градини, училища, заведения и хотелски комплекси. Забравете скучните капаци, предлагани масово в магазините за битови принадлежности и строителни материали. Ние ви даваме възможност да се отличите от всички останали.

  Защо са идеално решение за вас?

  Без седалка за тоалетна чиния, санитарният възел е практически неизползваем. Основно предназначение на седалката е да създава удобство, като същевременно трябва да е максимално лесно да се премахва, когато е необходимо. Това става чрез повдигане на двата елемента – седалка и капак.

  Тъй като разнообразието от тоалетни чинии по отношение на размери и материали днес е сериозно, намирането на универсално решение е водещ фактор за болшинството потребители. Предлаганите от нас тоалетни седалки са точно това. Пред наименованието на всеки продукт ще срещнете характеристиката „универсална”.

  Седалките ни са универсални с това, че могат да се добавят към всеки модел WC чиния, предлаган на пазара, независимо от какъв вид керамика е изработена и какъв е нейният размер и принцип на окачване – подова, конзола, моноблок и т.н.

  Най-важно е размерът на седалката да отговаря на отвора на чинията, така че да липсва разместване и всякакви луфтове след нейното монтиране. Размерът касае преди всичко разстоянието между монтажните отвори на чинията. Между тях и монтажните болтове на седалката трябва да има пълно съответствие.

  Присъстващите в каталога ни седалки за тоалетни чинии имат пълна съвместимост на монтажните (крепежни) елементи с тези на чиниите от всички разновидности. Поставянето им е максимално улеснено, като за операцията не са нужни никакви инструменти.

  Гарнитурите тип болт свързващи седалката към чинията са изработени от висококачествена пластмаса. Материалът е избран неслучайно. Понеже санитарните помещения и в частност тоалетните възли са постоянно подложени на намокряне, свързващите елементи са защитени от корозионните процеси, характерни за металните крепежи.

  Създайте приятна атмосфера в банята и тоалетната

  Поради липса на достатъчна жилищна площ, тоалетните са неделима част от банята. Банята е помещение, на което обръщаме все по-голямо внимание. Тя трябва да бъде красива, модерно оборудвана, но преди всичко да има приятно излъчване. Тоалетният възел се използва не само от обитателите на дома, но и от неговите гости.

  С една седалка за тоалетна от страхотната ни колекция, вие ще подобрите визията на банята в своето жилище. Продуктите принадлежат към серия 3D декор, което означава, че всеки модел е с принтирано триизмерно изображение. Погледната от различен ъгъл, вашата седалка ще представя красивия пейзаж по най-реалистичен начин.

  Не само вие, но и децата ви ще се влюбят в чудесните ни седалки за тоалетна. Върху тях са изобретени любимите на всички ни морски обитатели в пълната реалистичност, на която е способна съвременната технология на отпечатване. Имаме разнообразни мотиви – водопади, плажове, морско дъно и анимация. Лесно ще приучите децата си да затварят капака на тоалетната чиния, знаейки че ще искат да виждат любимата си картина.

  ✅ С какво пъстроцветните седалки за тоалетна чиния са по-добри от класическите❓


  Ключовият показател, по който седалките ни с триизмерно изображение превъзхождат класическите е визията. Такава седалка е способна да преобрази изцяло банята или тоалетната в дома ви. 3D принтовете на изделията са разчупен декор, който създава приятно настроение у наблюдателя. С тях ви позволяваме да направите визията на санитарното си помещение много по-атрактивна.

  ✅ Какво значи универсални❓


  Тоалетните седалки все още се произвеждат по различни стандарти, що се касае до укрепването им към керамичния санитарен възел. Вероятно ви се е случвало да закупите седалка, която не може да се монтира на конкретния модел тоалетна чиния Е, с нашите универсални модели това няма да ви се случи. Седалките са с универсално укрепване посредством пластмасови болтове, чиято ширина отговаря на тази на отворите за укрепване на всички модели тоалетни чинии – моноблок, стенни и подово-укрепени.

  ✅ Каква е трайността на принта – почистването причинява ли захабяване и избледняване на цветовете❓


  PVC седалките с триизмерен принт имат плътно защитно покритие, което защитава самия материал и 3D изображението от повреждане. Почистването тук е както при всички останали изделия от въпросния вид. Не се препоръчва употреба на твърди и остри предмети, както и телени четки и гъби при почистване. Поддържането на тоалетната постоянно в добро състояние, ще ви спести нуждата от по-агресивни методи на хигиенизиране.