Продуктът беше добавен в кошницата

Тапет хартиен Грато сив

5/ 5 (2)
  • + -

5.90 лв.

Размер на ролката: ширина 0.53 м. - дължина 10 м.

Сив тапет на интересни шарки е оригинално решение за всяко пространство в дома ни, където желаем да концентрираме вниманието към стените. Тапетите с претенциозен десен могат и да са предимство, което оценяваме при видът на стилен интериор, където обзавеждането е сведено до минимум. Десенът превръща стената в основен интериорен обект  и спестява необходимостта от голямо количество мебелировка.

Разцветка от няколко принтове и нюанси в сиво

Селекцията ни предлага тапети сиви с десен, за който е характерно т.нар. “претрупване”, но без това ни най-малко да повлиява върху елегантността му. Шарката е от двойка правоъгълници, всеки от тях с характерна окраска, които са диагонално долепени. В съседство са разположени фигури с различни цветови нюанси, следвани от същият комплект правоъгълници, и така се редуват по продължение на целият ред. 

Разцветката се състои от светлосива абстрактна илюстрация, следвана от правоъгълник със ситен принт на точици. Светлосивата абстракция е съставена от преливащи нюанси, оформяйки картина в декоративен стил. Точковият десен е позиционирана по интересен начин – в редицата започва с фигура от тъмносиви точки, изсветляващи в долният си край. Следва светлосивкавият нюанс и следващият акцент е в огледален вариант – светли точки потъмняват и се сгъстяват в посока към долната част.

Огледалната подредба оформя игра на цветовете, която привлича вниманието и създава възможност за множество атрактивни комбинации със зеленина и различни текстилна материи. Окраските на сивата гама са покрити с шарка от златисти звездички, която създава много интересен контраст. Златистожълтият акцент е илюстриран върху основната материя в геометрични форми, спазвайки принципът на точковият десен – ярки звездички в центъра и по-ситен избледнял мотив към краищата на фигурата.

Съчетанието от сиво и златистожълто ефектно симулира оттенъците на благородните метали сребро и злато. Такава комбинация е доста смела, но и много атрактивна, особено в компанията на правилно изрисувана геометрия. Мотивите са оригинален избор за стените в дома, офиса или заведението ви.

Облицовайте с тях само единична стена в дневната, за да постигнете мощен акцент, в близост до който да разположите интересна мебел! Предложението е и сред най-красивите сиви тапети за спалня, с които можете да се обзаведете, създавайки релаксираща и уютна атмосфера.

Предимствата на хартията

Хартиената облицовка на стените се възприема като продукт с недостатъчна трайност и устойчивост на влага и температурни влияния, с лесно разкъсваща се структура. Магазин Дегрец разполага с тапети от висококачествена хартия с лесен монтаж и на приемливи цени, които са предпочитана покривна материя за всеки интериорен стил. Почистват се лесно и са достатъчно издръжливи на климатични и интериорни влияния, както и разбира се, на късане и напукване.

Рекламираният продукт е с нормално несатенирано покритие, което изглежда естествено и стилно в помещения с бяла и цветна мебелировка. Зелени растения са много подходяща комбинация, която ще придаде свежест и жизненост на тъмносивите цветове.

Тапет хартиен Грато сив

5.90 лв.