Продуктът беше добавен в кошницата

Тапет винил Мазилка сив

3/ 5 (37)
  • + -

17.90 лв.

Размер на ролката: ширина 0.53 м. - дължина 10 м.

Създаването на ефектна релефна мазилка е сложен и дълъг процес, свързан с голям разход на финансови средства. Ние ви предлагаме един много по-евтин и лесен за използване вариант – чудесна гама винилови тапети мазилка. Те ще придадат на стените специфична текстура и ще трансформират всяко помещение в приятно и модерно пространство. Обявената цена е за една ролка с дължина 10м и ширина 53см.

Виниловият тапет – подходящ за помещения с висока влажност и степен на замърсяване

Определени помещения в жилища и търговски обекти свързваме с термина „агресивна среда”. Това са пространствата, където се готви и пуши, тоест, онези, които изискват по-различен подход при избора на покритие за стените. Тапетите от винил са перфектно решение, тъй като са изработени от водоотблъскващи материали.

Многослойната структура на виниловия тапет мазилка включва слоеве, които не позволяват на влагата и водните пръски да проникнат нито в декоративното покритие, нито в стената. Поради тази причина тапетите от този тип са най-предпочитани за облицоване на стените в кухни и всекидневни, където се пуши.

Не само ще имате красиво изглеждащи, но и идеално чисти стени. Мазилката, която тапетът имитира, създава невероятен уют и красота в различните жилищни пространства. В същото време, това е облицовка, която лесно можете да измиете, за да отстраните без остатък натрупаната мръсотия – прах, никотинови отлагания, пръски мазнина.

Модерна декорация на невероятно ниска цена

Чудесните тапети винил тип мазилка имитират много успешно едни от най-сложните стенни замазки. Релефното покритие създава невероятно визуално задоволство, но в нашия случай – на изключително достъпна цена. Можете да си спестите скъпите и сложни ремонти, залагайки на тапетите от поливинилхлорид.

При лепенето на декоративни тапети като мазилка, се използват специални лепила. Предвид факта, че тапетът е по-тежък от обикновения хартиен вариант, следва да се спазват стриктно указанията за правилно полагане. Тапетът е подходящ и за кухни, тъй като е устойчив на силно замърсяване и влага. Почиства се с вода и обикновен почистващ препарат.

Тапет винил Мазилка сив

17.90 лв.