Продуктът беше добавен в кошницата

Самозалепващ 3D тапет черен

4/ 5 (160)

  • + -

7.90 лв.

Материал: PE пяна

Цвят: черен

Размери: 77 x 70 см x 6 мм дебелина.

С нашия черен самозалепващ 3D тапет тухла е възможно да се реализират едни от най-ефектните и модерни интериорни проекти. Тапетът е с размери 77 х 70см и с дебелина 6мм. Едно такова пано покрива значителна площ от стената, което прави цената му още по-изгодна. Не се страхувайте да експериментирате с различни материали, текстури и цветове, когато изграждате или обновявате визията на дома си.

Бърз, евтин и лесен начин да създадете изцяло нов интериор

Самозалепващите 3D тапети са съвременна стенна облицовка и един от най-бързите начини, с които е възможно да се трансформира напълно визията на дадено пространство. Те създават усещане за дълбочина и променят начина, по който възприемаме дадено пространство. Моделите, имитиращи тухлена стена, са най-ефектното решение и един от най-търсените дизайни.

Благодарение на самозалепващата задна страна, паното може да се положи върху всяка гладка стена, както и върху всяка друга подходяща основа – стъкло, метал, дърво или пластмаса. За инсталиране на декоративното покритие не са необходими нито някакви особени умения, нито специални инструменти.

Панелите се режат изключително лесно, за да се напаснат към размерите и формата на основата. За целта може да се използва остър макетен нож, а още по-добре – голяма и остра ножица. Монтажът се състои в две лесни стъпки: премахване на защитната хартия от гърба и залепяне на тапета с умерен натиск от всички страни.

Кои са предимствата на стена, декорирана в черно?

Малко собственици на жилища биха експериментирали със стенно покритие в черно, но онези от вас, които се осмелят да опитат, ще останат приятно изненадани от постигнатия ефект. Тапетът тухла в черно е идеално решение за създаване на акцент. С него лесно ще фокусирате вниманието върху конкретна зона – кътчето за отдих с меката мебел или стената, на която се опира таблата на леглото.

3Д тапетите не са предназначени за цялостно облицоване на стените. Тъй като са изработени от полиетиленова пяна, те са отличен изолатор, но ако с тях се покрият всички стени в дадена стая, те ще ограничат способността на стените за естествена вентилация и в помещението може да се образува конденз.

Самозалепващ 3D тапет черен

7.90 лв.