Продуктът беше добавен в кошницата

Самозалепващ 3D тапет Мрамор 13

0/ 5 (0)

  • + -

5.90 лв.

Материал: PVC

Цвят: черен Мрамор

Размери: 60 x 30 см x 2.5 мм дебелина.

Мраморът е една от най-скъпите облицовки, поради което присъства в интериора на луксозно обзаведени жилища и бизнес обекти. Вие можете да имате мраморна облицовка в дома си, или поне илюзията за такава. Самозалепващият се PVC тапет черен мрамор е едно от многобройните ни предложения за гъвкави пластмасови тапети. Моделът е подходящ за декориране на вертикални и хоризонтални повърхности – плотове и стени.

Какво представляват самозалепващите се тапети?

Самозалепващите се тапети са новост при декоративните материали. Материалът е разработен на основата на PVC с добавени пластификатори, които да поддържат гъвкавостта на декоративното покритие. Те са междинното звено между ПВЦ панелите и декоративните стикери. В дизайна им присъстват характеристиките и на двата материала.

Този вид пана притежават лекотата на монтиране, характерна за самолепящите се фолиа. Това се дължи на лепилния слой на гърба на тапета. Подобно на ПВЦ панелите, тапетите се предлагат под формата на декоративни плочи, само че размерът им е различен – 60 х 30см. Дебелината на филма е 2,5мм – плътност, каквато обикновените тапети и фолиата не притежават.

Бързи и чисти ремонти с малко пари

Лесно и чисто полагане – това може да се изтъкне като най-голям плюс на тапетите от поливинилхлорид. Тук дори не е нужно изрязване и разкрояване на декоративното покритие, нещо, което е задължително, когато се работи с фолио. За да поставите декорацията на желаното място, просто трябва да премахнете защитната хартия от гърба и да притиснете към основата.

Самозалепващите се тапети се лепят лесно, но по-важното е, че също толкова лесно се премахват от съответното място. Нужно е само да открехнете леко долната част, за да отлепите цялата плоча. В този случай няма разкъсване на декорацията на малки парчета, чието премахване е бавно и досадно

Плътните PVC тапети подлежат на мокро почистване. Те могат да се мият, но не се смятат за дълготрайна облицовка в кухни и бани. Влагата в тези помещения ще намали силата на адхезията и ще доведе до отлепяне на декорацията. Тапетът черен мрамор е страхотно решение за декориране на стени, бар плотове и прегради.

Важно: за да се осигури здраво свързване на лепилото, основата трябва да е абсолютно гладка, суха и чиста.

Самозалепващ 3D тапет Мрамор 13

5.90 лв.