Продуктът беше добавен в кошницата

Самозалепващ 3D тапет Мрамор 11

3/ 5 (123)

  • + -

5.90 лв.

Материал: PVC

Цвят: сив Мрамор

Размери: 60 x 30 см x 2.5 мм дебелина.

Избирайки нашия самозалепващ 3D тапет Мрамор 11, вие можете да си подарите едно много уютно и стилно пространство. Този тип стенни покрития ви позволяват да скриете различни дефекти по стените, като същевременно трансформирате скучните пространства в луксозни и приятни за обитаване стаи.

Декоративна и функционална облицовка

3Д тапетите превъзхождат обикновените хартиени тапети по множество показатели. На първо място, те са не само декоративно, но и функционално покритие, което изпълнява чудесно ролята на топлоизолация. Паната се изработват от полиетиленова (PE) пяна – материал, който е лек, гъвкав и служи като бариера срещу загубата на топлина през стените.

Дебелината от 6мм позволява на панела да скрие леки неравности и следи от мухъл по стените. В същото време полиетиленът е напълно устойчив на влага, така че леки пръски вода не биха могли да повредят облицовката, а почистването е повече от лесно и удобно. Спокойно можете да си направите мраморен кухненски гръб от тези наши пана.

Тапетът Мрамор 11 е подходящ както за кухнята, така и за хола, а също и за банята, стига да не се поставя в душ зоната, където парата и водата могат да намалят адхезивната сила на лепилото. Този тип декоративна облицовка има защитно покритие на повърхността, което не позволява избледняване на принта при почистване и излагане на слънце.

Най-лесният и бърз ремонт, който сте правили в живота си!

Ако мечтаете за промяна на обстановката в дома си, но не можете да си позволите скъпи ремонти, нашите 3Д тапети идват на помощ. Те са създадени специално за ремонти тип Направи си сам и могат да се инсталират дори от хора без никакви умения и опит. За полагането на тапетите не са ви нужни нито лепила, нито инструменти.

Лекотата на плоскостите ги прави лесни за боравене. Можете да изрязвате панела с остра ножица или с макетен нож. За да инсталирате панелите е нужно само да отлепите защитната хартия от гърба и да ги залепите на стената с леко притискане. Не е нужно изчакване за изсъхване на лепилото, както е при обикновените тапети. Можете да използвате стаята по предназначение веднага.

Самозалепващ 3D тапет Мрамор 11

5.90 лв.