Продуктът беше добавен в кошницата

Самозалепващ 3D тапет Мрамор 1

4/ 5 (121)

  • + -

5.90 лв.

Материал: PVC

Цвят: бежов Мрамор

Размери: 60 x 30 см x 2.5 мм дебелина.

Ако са ви омръзнали фаянсовите плочки в кухнята с демоде принт и лоша визия, можете да обновите интериора бързо и лесно със самозалепващ 3D тапет с принт Светъл мрамор. Предлагаме ви едно евтино и лесно за монтиране декоративно покритие, което ще освежи дома ви и ще защити стените от намокряне.

Особености на самозалепващите тапети

Самолепящите се тапети са изработени от поливинилхлорид, но в състава им влизат и някои химически подобрители. За да се придаде гъвкавост на продукта, към материала са добавени пластификатори. Тези синтетични агенти правят тапетите еластични и по-удобни за залепяне и отлепяне. Гърбът е обмазан с много силно лепило.

Нежеланото отлепяне на тапета е почти напълно елиминирано, в случай че се постави в помещение с умерена влажност и температура. Този тип облицовка може да се използва в бани и кухни, при условие, че се осигури водоотблъскваща бариера между стената и лепилната основа на панелите. Възможно е между декоративните плоскости да се положи фугираща смес.

Тапетите ПВЦ са устойчиви на надраскване и на високи температури. Могат да се използват като облицовка зад кухненската печка, където ще бъдат изложени на интензивно топлинно и химично въздействие. Почистването се извършва по обичайния начин. Не е препоръчително използването на агресивни химикали, поради риск от повреждане на повърхностния гланц и избеляване на цветовете.

Без мръсотия, без инструменти

Ако изберете влагоустойчивия тапет Мрамор 1, ще имате удоволствието да го монтирате изцяло без чужда помощ, независимо дали имате някакъв опит с този тип облицовки или не. Залепянето на тапета е лесно като детска игра – просто отлепете защитното фолио на гърба и поставете на желаното място, като притискате плътно с ръце.

Важно: Влагоустойчивите тапети се лепят върху гладки, сухи и чисти повърхности. За основа могат да се използват различни материали – дърво, метал, керамични плочки и мазилка. Ако основата е стена, тя трябва да бъде шпаклована или поне загладена със шкурка, за да се осигури плътно прилепване на декоративния материал към стената.

Самозалепващ 3D тапет Мрамор 1

5.90 лв.