Продуктът беше добавен в кошницата

Самозалепващ 3D тапет жълт

3/ 5 (61)

  • + -

7.90 лв.

Материал: PE пяна

Цвят: Жълт

Размери: 77 x 70 см x 6 мм дебелина.

Все повече хора търсят самозалепващи тапети в жълто, поради което тази разцветка беше своевременно включена в продуктовия ни каталог. Жълтият цвят е актуален тренд в интериорния дизайн. Популярността му се дължи на способността му да уголемява оптически малките пространства, също както белите стени. Цената се отнася за едно пано с размери 77 х 70см.

Защо да заложите на жълтия 3D тапет?

3D тапетите са изключително популярни с триизмерната си визия. Най-масово използваните от тях са имитация на тухла, но моделите, имитиращи камък и дърво, са не по-малко атрактивни. Създаването на ефект тухлена стена е желанието на все повече собственици на жилища и комерсиални помещения.

Тухлата принадлежи към модерния интериорен стил Лофт, който властва в обзавеждането вече няколко години. Класическият бял вариант на тапетите тухла все по-често бива изместен от по-колоритни вариации – жълти, сини, розови и дори зелени. Цветният панел ви спестява нуждата да боядисвате декоративната облицовка, когато искате да освежите дома си с по-необичаен цвят.

3D тапетите – чудесен декор, който можете да инсталирате съвсем сами

Едно от най-големите предимства на самозалепващите тапети 3Д е възможността да се инсталират дори от хора без никакъв опит. Само ако се замислим колко хора отлагат ремонта, поради липсата на средства и нежеланието им да живеят сред прах и строителни отломки. Паната от PE пяна са чудесна алтернатива на всички други стенни облицовки, включително на тапетите.

Благодарение на самозалепващия гръб, инсталирането на такъв тапет е лесно и бързо, без да са нужни специални умения и инструменти. Просто трябва да премахнете защитната хартия на гърба на тапета и да го залепите на стената с леко притискане. Плътността на покритието е цели 6 мм, така че тапетът изпълнява много добре ролята на шумо и термоизолация.

Възползвайте се от невероятно изгодната цена на самозалепващия жълт тапет. Създайте ведро слънчево настроение в най-малкото и семпло помещение в дома си. Материалът е напълно безопасен и не отделя токсични вещества в атмосферата. Можете да поставите такива тапети дори в спалнята и детската стая.

Самозалепващ 3D тапет жълт

7.90 лв.