Розетки за таван

Цвят
 • Омръзнало ви е да съзерцавате семплата бяла повърхност, когато отправите поглед към тавана? Затова луксозно проектираните и обзаведени интериори се отличават с монтирани розетки за таван. Вече имате възможност да пристъпите към същата смела декорация, ако разгледате предложенията в каталога ни. Те изглеждат изключително стилни и атрактивни, и с тях домашният ви интериор може да заприлича на филмов кадър.

  Кога поставяме розетки

  Розетката е практично решение, ако разполагате с пищен и скъп полилей от кристални висулки. Мястото й на тавана е задължително, и ако осветителното тяло там е единственият акцент в интериора. Селекцията ни разполага с модели, които изграждат идеални комбинации с лампиони и полилеи с разнообразен дизайн. Този тип  декоративна плоча е прекрасен начни за постигане на красива и луксозна атмосфера в стая, където е инсталиран по-семпъл, и дори минималистичен полилей или лампа.

  От магазинът ни можете да закупите розетка за тавани с високо качество на изработка и устойчивост, както от вариантите с гладка и по-опростена конструкция, така и сред моделите със сложна геометрична орнаментика. Красивата декоративна плоскост покрива всички актуални стандарти за издръжливост, безопасна и дълготрайна експлоатация.

  Висококачествен стиропор на изгодни цени

  Продуктите ни остават неподвижни в продължение на години, създавайки усещане за непреходност, което се синхронизира с класическите мотиви във визията им. Розетката също е класически декоративен орнамент с богата история. Моделите в магазина пресъздават майсторски различни акценти, наблюдавани като декорация върху фасадата на древни сгради и постройки. Разнообразието е най-голямото предимство на каталогът ни. То позволява откриване на подходящо решение за всеки вкус и интериор.

  Моделите ни са продукт на първокласен стиропор. Той не се рони, разкъсва или обелва, нарушавайки дизайнът на композицията. Относно доставката или поставянето на продуктите - поискайте връзка с консултантите ни, за получаване на точни срокове и препоръки. Те са непрекъснато на линия в онлайн чата на сайта ни, както и за да отговарят на всички въпроси около изборът на правилен интериорен аксесоар. Не пропускайте ексклузивните ни намаления!