Подови настилки 3D

 • Електронен магазин Дегрец ви представя изящната си колекция от декоративни подови настилки с ефект 3D. Те имат уникални характеристики и превъзходни качества, а да не говорим за високата им естетическа стойност. Това ги прави модерно интериорно решение за съвременния дом, макар да са приложими във всяка сграда и обект с търговско или представително предназначение.

  Предимства

  Причините да заложите на дизайнерските триизмерни подове са много, но тук ще се спрем на най-важните от тях. На първо място ще посочим върховната визуална наслада, която ще изпитате всеки път, влизайки в помещението, в което е поставена такава подова облицовка. Представете си смайването на вашите гости при вида на уникалния ви под. 3D отпечатването неслучайно навлиза масово в интериорния дизайн.

  Не можем да кажем, че цената на декоративните панели е значително по-ниска от тази на класическата твърда облицовка – теракота, ламинат, гранитогрес и мозайка. Можем да заявим категорично обаче, че крайната цена за облицоване на пода ще бъде по-ниска, отколкото ако заложите на стандартните продукти. Предвид лесното поставяне на панелите не ви е нужен специалист. Можете да се справите сами, спестявайки половината от общата стойност на операцията.

  Други предимства са:

  Подходящи за всяко помещение – пълна водоустойчивост

  3D-Дизайнерските подовите настилки са изработени от "SPC"- смес от твърд материал PVC с високо съдържание на минерален пълнител. Неговата структура е по-трайна, водоустойчива, стабилна и екологична. Това, което знаем за SPC облицовките е, че са многопластов материал с висока устойчивост на натоварване и всякакви механични въздействия в това число и намокряне.

  Неслучайно са с най-голямо приложение в мокрите жилищни помещения, както и в производствени бази и търговски обекти. SPC настилката е 100% водоустойчива с много по-висока устойчивост от тази на традиционните винилови покрития. Тези характеристики, наред с декоративните ѝ свойства я правят идеално решение за подовете на жилищни бани и кухни.

  Тихият и топъл под

  Специфичната структура на дизайнерските SPC подови настилки 3D, ги прави предпочитани, заради високите им топло и шумоизолиращи свойства. Те са невъзприемчиви към околната температура, което им позволява да останат топли през зимата и да не се нагорещяват през лятото. Освен това са 100% екологично чист и безопасен материал.

  Предлаганите в този раздел PVC панели с триизмерни принтове имат свойството да поглъщат шума двустранно. Когато вървите по красивия си под съседите отдолу няма да се оплакват от шума. Звукът от вашето собствено движение също се абсорбира от настилката. Трудно бихме могли да намерим недостатък на тази облицовка.

  Несравнимо качество по отношение форма, твърдост и яркост на цветовете

  За разлика от традиционните облицовки, триизмерните покрития за подове, включени в продуктовата ни гама нямат аналог по отношение съхранението на формата и твърдостта, както и в посока запазване яркостта на цветовете. Тук липсва разпадът и деформацията, характерни за керамичните плочки и паркета.

  Конкретните свойства на подовите ни дизайнерски облицовки ги правят дългосрочно решение с висока естетическа стойност. Невъзможно е да накарате дадено помещение да оживее и изпълва с наслада, залагайки на познатите до момента материали и продукти. При нас ще откриете разнообразие от спиращи дъха пейзажи и картини с уникален 3D дизайн.

  Лесен монтаж – лесна поддръжка

  Последният аргумент, който сме уверени, че ще наклони везните в полза на прекрасните ни подови настилки от PVC с минерален пълнеж, е изключително лесният им монтаж и поддръжка. Панелите могат да се вграждат директно върху бетонен под, стига той да е достатъчно равен и гладък. В противен случай трябва да се положи саморазливна замазка.

  Инсталирането на панелите може да стане със или без лепене, в зависимост натовареността и предназначението на помещението. Всеки човек с повече сръчност би могъл да се справи с полагането на подовите покрития с 3Д ефект, спестявайки средствата, нужни за полагане на традиционните покрития.

  Поддръжката е невероятно проста и лесна – можете да почиствате пода с домакинския моп и мек, неутрален почистващ препарат. Мокренето не е проблем. За разлика от други продукти, предлаганите тук SPC подови настилки позволяват безпроблемно възстановяване и промяна по всяко време с минимален разход на усилия и средства.

  ✅ Цената на подовите настилки от PVC е доста висока, с какво те са по-икономична алтернатива на керамичните плочки❓


  Да, на пръв поглед декоративните PVC подови настилки не представляват бюджетна алтернатива на керамичните плочи, но това е само привидно. Имайте предвид, че самата операция по лепене на теракот и други керамични облицовки възлиза на стойност, близка до тази на цената на самия материал. При подовите панели монтажът е много по-бърз и евтин, което значително намалява времето за изпълнение и крайната цена. С достатъчно желание, можете да ги монтирате сами, и така да платите само цената на облицовката.

  ✅ Колко панела за под ще трябва да поръчам – как да изчисля❓


  Необходимо е да знаете квадратурата на помещението, което ще облицовате, за да изчислите лесно какъв брой панели ще ви е нужен. 3D настилките се продават в различни комплекти. Например, можете да закупите комплект от 10 листа с обща квадратура: 3.366 или пък 11 листа с квадратура 3.7 кв.м.

  ✅ Колко дълготрайна е тази подова облицовка❓


  3D-Дизайнерските подовите настилки са изработени от "SPC"- смес от твърд материал PVC с високо съдържание на минерален пълнител. Неговата структура е по-трайна, водоустойчива, стабилна и екологична. SPC облицовките са многопластов материал с висока устойчивост на натоварване и всякакви механични въздействия в това число и намокряне. При правилно полагане и поддръжка, могат да се използват над 20 години.