Маси за лепене на тапети

 • Добре дошли в раздела на магазин Дегрец, съдържащ богат избор от маси за лепене на тапети. Те ще бъдат от помощ на редовите домакинства, на които предстои ремонт на дома, а за професионалните строителни бригади и майстори са направо задължителни.

  Масите са консуматив, способен да ви спести време, нерви и усилия в процес на ремонта. Възползвайте се от страхотните ни предложения, защото енергията, времето и парите са най-ценните ни ресурси, а именно тях хабим безразборно в желанието си да направим дома си по-приятен, модерен и уютен.

  Какво ви предлагаме?

  Разнообразието от стоки за създаване на перфектния жилищен интериор в магазина ни ще ви очарова. След като тапетите са основен артикул в продуктовия ни каталог, масата, предназначена за по-лесната им обработка, е важен допълнителен консуматив, от който знаем, че ще се възползвате.

  Както всички останали стоки, и масите за обработка на тапетите се предлагат онлайн, за да не губите време и средства в търсенето им във физическите магазини в София и останалите градове на страната. Тук отново изпъкват високото качество на изделията и достъпните цени, защото това е факторът, от който клиентите се ръководят.

  В раздела ще откриете здрави и устойчиви стоманени маси за лепене на тапети. Тяхната конструкция е изключително стабилна, за да се избегнат всякакви инциденти и грешки в процес на разкрояване, изрязване и намазване на тапетите с лепило.

  Стоманата има редица предимства. Тя дава устойчивост по време на работа, а освен това позволява да се работи дори на открито. Моделите ни от стомана имат антикорозионно покритие, което гарантира, че ще запазят много дълго отличната си здравина и стилна визия.

  Разполагаме и с оптимален асортимент от алуминиеви маси за лепене на тапети. Те са значително по-леки, в сравнение със стоманените, което позволява по-лесно пренасяне и повече възможности за съхранение. Всички изделия, включени в раздела са сгъваеми, за да не заемат излишно пространство, когато не се използват.

  Ако трябва да отличим отделните модели маси, то това е определено дължината на работния плот. Както при стоманените, така и при алуминиевите са налични модели с дължина на плота от 2 и 3 метра. Това е най-важният показател, тъй като от него зависи какво удобство ще имате при лепене на тапети.

  Останалите параметри на конструкцията са сходни. Работната височина на изделията е 80 см, както и ширината на плота. Масите за консуматив, който ви гарантира лекота, висока прецизност и бързо приключване на ремонта. Благодарение на сгъваемата конструкция, няма да срещнете затруднение при транспортиране и складиране на съоръжението.

To Top