Картини с животни

Размер на картината
 • Картина Канава Вълк M
  Картина Канава Вълк M
  Размер: в 80 - ш 80 см

  84.90 лв.

 • Картина Канава Вълк S
  Картина Канава Вълк S
  Размер: в 40 - ш 60 см

  39.90 лв.

 • Картина Канава Вълк Сет 3 части
  Картина Канава Вълк Сет 3 части
  Размер: в 80 - ш 90 см

  119.00 лв.

 • Картина Канава Вълк Сет 5 части
  Картина Канава Вълк Сет 5 части
  Размер: в 60 - ш 100 см

  89.90 лв.

 • Картина Канава Делфини
  Картина Канава Делфини
  Размер: в 75 - ш 100 см

  89.90 лв.

 • Картина Канава Делфини 1 Сет 5 части
  Картина Канава Делфини 1 Сет 5 части
  Размер: в 60 - ш 100 см

  89.90 лв.

 • Картина Канава Делфини в морето
  Картина Канава Делфини в морето
  Размер: в 80 - ш 80 см

  84.90 лв.

 • Картина Канава Диви коне Сет 5 части
  Картина Канава Диви коне Сет 5 части
  Размер: в 60 - ш 100 см

  89.90 лв.

 • Картина Канава Елен в гората L
  Картина Канава Елен в гората L
  Размер: в 75 - ш 100 см

  89.90 лв.

 • Картина Канава Елен в гората S
  Картина Канава Елен в гората S
  Размер: в 40 - ш 60 см

  39.90 лв.

 • Връзката на човека с представителите на фауната е изключително силна. Някои хора я осъзнават – други не. На онези от вас, които търсят присъствието на дивия животински свят в градската джунгла, ние от онлайн магазин Degrets.bg предлагаме невероятен избор от изключително живи и впечатляващи картини с животни.

  Характеристики на вида

  Абстрактни, многопластови и почти триизмерни, композициите с изображения на животни, са перфектното решение за създаване на един по-разчупен и модерен интериор. Колекцията ни включва както еднокомпонентни пана, така и сетове, съставени от 3, 4 или 5 части. С избора на отговарящ на вкуса ви дизайн, лесно ще покажете индивидуалния си стил. Животното, чието присъствие ще краси стената в дома ви, ще говори красноречиво за вашия характер.

  Характерен за многокомпонентните ни картини на животни е начинът на окачване. Отделните елементи на картината са с различна големина, така че при нареждане, да се получи ефектна дълбочина на изображението. Картините, съставени от 5 части например включват 2 пана с размер 40 х 20см и 2 с големина 50 х 20см. Най-голямото, предназначено да бъде централен елемент на картината е с размери 60 х 20см.

  Подреждането на конфигурацията е строго обозначено, за да се получи идеалната завършеност на изображението, а рисунката да придобие триизмерна и максимално жива форма. Картините ни са отпечатани по иновативна технология, посредством високотехнологичен пълноцветен печат. Яркостта и плътността на цветовете се запазва за много дълъг период от време.

  Паната представляват платна от канава, опънати върху MDF подрамка с дебелина 2 или 3см. Канавата представлява плътен, изтъкан от памучни нишки материал, притежаващ изключителна гъвкавост и здравина. Неговата специфична текстурирана повърхност придава на изображенията желаната детайлност и енергия. Неслучайно върху платна от канава са рисували най-великите художници в историята.

  За да бъдат цветовете наситени и дълготрайни, платната от канава се покриват със специален импрегнант. Интересното е, че текстилните нишки, формиращи платното подлежат на почистване и оптимална поддръжка. Специалните методи на отпечатване гарантират дългосрочно запазване на мастилата, без риск от избледняване под въздействие на високите вътрешни температури и пряка слънчева светлина.

  Ние ви предлагаме пищна колекция от картини животни, на които са изобразени едни от най-грациозните и съвършени представители на животинския свят. Възлагайки избора си на личния си афинитет и симпатия, бихте могли да изберете картина с облика на вълк, елен, стадо диви коне, делфини, диви и домашни котки, морски обитатели, пеперуди, слонове, птици и какво ли още не.

  Моля, запознайте се внимателно с размерите на картините в завършен вид, за да се уверите, че предпочитаната композиция ще се впише отлично в интериора на конкретната стая.

To Top