Картини с животни

Размер на картината
 • Картина Канава Вълк Сет 3 части
  Картина Канава Вълк Сет 3 части
  Размер: в 80 - ш 90 см

  119.00 лв.

 • Картина Канава Делфини
  Картина Канава Делфини
  Размер: в 75 - ш 100 см

  89.90 лв.

 • Картина Канава Делфини 1 Сет 5 части
  Картина Канава Делфини 1 Сет 5 части
  Размер: в 60 - ш 100 см

  89.90 лв.

 • Картина Канава Делфини в морето
  Картина Канава Делфини в морето
  Размер: в 80 - ш 80 см

  84.90 лв.

 • Картина Канава Диви коне
  Картина Канава Диви коне
  Размер: в 75 - ш 100 см

  89.90 лв.

 • Картина Канава Елен в гората L
  Картина Канава Елен в гората L
  Размер: в 75 - ш 100 см

  89.90 лв.

 • Картина Канава Елен в гората S
  Картина Канава Елен в гората S
  Размер: в 40 - ш 60 см

  39.90 лв.

 • Картина Канава Елен край реката
  Картина Канава Елен край реката
  Размер: в 75 - ш 100 см

  100.00 лв.

 • Връзката на човека с представителите на фауната е изключително силна. Някои хора я осъзнават – други не. На онези от вас, които търсят присъствието на дивия животински свят в градската джунгла, ние от онлайн магазин Degrets.bg предлагаме невероятен избор от изключително живи и впечатляващи картини с животни.

  Характеристики на вида

  Абстрактни, многопластови и почти триизмерни, композициите с изображения на животни, са перфектното решение за създаване на един по-разчупен и модерен интериор. Колекцията ни включва както еднокомпонентни пана, така и сетове, съставени от 3, 4 или 5 части. С избора на отговарящ на вкуса ви дизайн, лесно ще покажете индивидуалния си стил. Животното, чието присъствие ще краси стената в дома ви, ще говори красноречиво за вашия характер.

  Характерен за многокомпонентните ни картини на животни е начинът на окачване. Отделните елементи на картината са с различна големина, така че при нареждане, да се получи ефектна дълбочина на изображението. Картините, съставени от 5 части например включват 2 пана с размер 40 х 20см и 2 с големина 50 х 20см. Най-голямото, предназначено да бъде централен елемент на картината е с размери 60 х 20см.

  Подреждането на конфигурацията е строго обозначено, за да се получи идеалната завършеност на изображението, а рисунката да придобие триизмерна и максимално жива форма. Картините ни са отпечатани по иновативна технология, посредством високотехнологичен пълноцветен печат. Яркостта и плътността на цветовете се запазва за много дълъг период от време.

  Паната представляват платна от канава, опънати върху MDF подрамка с дебелина 2 или 3см. Канавата представлява плътен, изтъкан от памучни нишки материал, притежаващ изключителна гъвкавост и здравина. Неговата специфична текстурирана повърхност придава на изображенията желаната детайлност и енергия. Неслучайно върху платна от канава са рисували най-великите художници в историята.

  За да бъдат цветовете наситени и дълготрайни, платната от канава се покриват със специален импрегнант. Интересното е, че текстилните нишки, формиращи платното подлежат на почистване и оптимална поддръжка. Специалните методи на отпечатване гарантират дългосрочно запазване на мастилата, без риск от избледняване под въздействие на високите вътрешни температури и пряка слънчева светлина.

  Ние ви предлагаме пищна колекция от картини животни, на които са изобразени едни от най-грациозните и съвършени представители на животинския свят. Възлагайки избора си на личния си афинитет и симпатия, бихте могли да изберете картина с облика на вълк, елен, стадо диви коне, делфини, диви и домашни котки, морски обитатели, пеперуди, слонове, птици и какво ли още не.

  Моля, запознайте се внимателно с размерите на картините в завършен вид, за да се уверите, че предпочитаната композиция ще се впише отлично в интериора на конкретната стая.

  ✅ Необходимо ли е в стената да се инсталират допълнително укрепващи елементи при окачване на картините❓


  Нашите картини, включително тези с изображения на животни, представляват леки детайли, съставени от MDF подрамка с дебелина 2-3см, върху която е опънато платно от канава. Ниското тегло улеснява значително монтажа, така че не е необходимо в стената да се вграждат и циментират приспособления за по-здраво окачване.

  ✅ Каква е трайността на изображението предвид липсата на стъкло, което да го предпазва от прах и пряка слънчева светлина❓


  Триизмерните ни картини се изработват посредством високотехнологичен пълноцветен печат, пренесен върху платно от канава. Технологията на отпечатване на изображенията, както и самия материал, върху който се печатат картините, са гаранция за дългогодишно запазване на цветовете и детайлите в първоначалния им вид. Картина от такъв ранг може да се почиства лесно от прах, без това да причини щети върху качеството на декоративния елемент. Слънчевите лъчи също не представляват особена опасност за яркостта на цветовете.

  ✅ Задължително ли е при окачване на картините от 3 и 5 части се спазва посоченото разстояние между отделните пана❓


  Препоръчително е всяка от картините да се монтира на разстояние 2 – 2.5 см. от останалите, за да може композицията да придобие триизмерен ефект. Подреждайки правилно по-малките детайли, вие създавате ефект за по-изпъкнало средно пано. По този начин наблюдавана от разстояние, картината постига усещане за перспектива.