Продуктът беше добавен в кошницата

Картина Канава Цветна графика 1 М

5/ 5 (1)

  • + -

84.90 лв.

Размер в завършен вид: височина 80 см х ширина 80 см

Пана в комплекта: 1 част х 80 х 80 см

Картините се изработват чрез високотехнологичен пълноцветен печат върху канава, която е опъната прецизно върху MDF подрамка с дебелина 2 или 3 см.

В нашата колекция от абстрактни 3D картини канава, красивата Цветна графика 1М изпъква със своя чар и колорит. Тя ще внесе изтънчено обаяние във всяко помещение. Ще бъде акцент в интериора и ще създава усещане за луксозно и стилно обзавеждане. Понякога не толкова мебелите, колкото картините и техния подбор определят стила добрия вкус на обитателите на едно жилище.

1 пано – класическо решение

Голяма част от картините ни канава се състоят от 3 или 5 части. Колкото и по-ефектни да са те, не бива да изключваме няколкото факта, които ги правят по-сложни за използване. На първо място те изискват повече пространство, каквото дадена стена не винаги предлага. При окачване на отделните картини се изисква максимална прецизност и внимателно планиране.

Красивата картина канава озаглавена „Цветна графика” следва класиката при стенните картини. Тя представлява само един компонент, който можете да окачите на произволно избрано място. Окачването на платното става по класическия начин, след което се нуждае единствено от редовно почистване. Предвид липсата на маслени бои, платното може да се почиства с влажна кърпа.

Покажете се като почитател на абстрактното изобразително изкуство

Абстрактните ни картини са изключително търсени от почитателите на изобразителното изкуство. Предвид факта, че това са отпечатани, а не ръчно рисувани картини, те са много по-евтини от истинските произведения, създадени от талантливи художници. Поради тази причина са много популярен подарък за новодомци.

Нашите картини се изработват по модерни технологии. Изображенията се пренасят върху канава посредством високотехнологичен пълноцветен печат. Тази технология осигурява наситеност и трайност на цветовете. Канавата е сама по себе си интересен материал. Представлява текстилно платно, същото, като платната използвани от художниците – импресионисти.

Предимството на платното канаваца е матовата му повърхност. За разлика от гланцираната хартия, канавата не отразява слънчевата и изкуствената светлина. Няма да виждате отблясъци, когато наблюдавате картината, а ще се чувствате така, сякаш се намирате в престижна арт галерия. Моделът е с размери 80 х 80см.

Картина Канава Цветна графика 1 М

84.90 лв.