Продуктът беше добавен в кошницата

Картина Канава Париж арт 1 L

0/ 5 (0)

  • + -

89.90 лв.

Размер в завършен вид: височина 75 см х ширина 100 см

Пана в комплекта: 1 част х 75 х 100 см

Картините се изработват чрез високотехнологичен пълноцветен печат върху канава, която е опъната прецизно върху MDF подрамка с дебелина 2 или 3 см.

Прелестната картина Париж е предназначена за истинските любители на изобразителното изкуство. С нея ще създадете една изискана артистична обстановка в съответното жилищно помещение. Картината е подходяща също за офиси и представителни помещение, обзаведени с вкус. Вписва се чудесно както в класическия, така и в по-модерния интериор. Чудесен подарък за всеки естет.

Внесете артистичен щрих в интериора

Картината, представляваща парижки пейзаж, ви дава възможност да създадете артистична атмосфера, каквато цари в домовете на най-големите ценители на класическата живопис. За разлика от тях, вие ще постигнете същия ефект, но без да харчите стотици хиляди левове за едно единствено произведение.

Творбата представлява много романтичен поглед върху този аристократичен европейски град. Изображението представя класическите парижки кафенета, изящните улични фенери и най-вече емблемата на града – айфеловата кула. Всичко това е представено на фона на цъфнали дървета. Една красива композиция, създаваща усещане за вечна пролет, която ще ви изпълва с надежда.

С този чудесен декоративен елемент ще внесете колорит и ще оживите дори най-скучното помещение. Това може да бъде антре, хол, всекидневна, спалня или личен кабинет. Идеална декорация и за офис пространства, където скучното обзавеждане създава тягостна атмосфера. Изобразяващата Париж картина канава напомня творбите на изтъкнатите импресионисти.

Класически начин на окачване

В колекцията ни от картини канава ще срещнете много експонати, съставени от 3 и 5 части. Конкретното произведение представлява едно единствено пано. За този артикул е максимално уместно да похарчите малка сума пари, защото най-силно се доближава до картините, изложени в престижните арт галерии по света.

Размерът на изделието е 75 х 100см – височина/широчина. Нито твърде малко, нито прекалено голямо, за да се налага дълго да му търсите място. Въпреки огромната прилика с класическите картини Париж, нарисувани от майстори на изобразителното изкуство, тук имаме един достъпен модел с много по-малко изисквания относно съхранението.

Предвид факта, че изображението е отпечатано върху канава, ще се радвате на пълно запазване на цветовете и отлична визуализация на творбата под всякакъв ъгъл.

Картина Канава Париж арт 1 L

89.90 лв.