Продуктът беше добавен в кошницата

Картина Канава Ню Йорк 1 Сет 5 части

0/ 5 (0)

  • + -

89.90 лв.

Размер в завършен вид: височина 60 см х ширина 100 см

Пана в комплекта: 2 части х 40 х 20 см, 2 части х 50 х 20 см, 1 част х 60 х 20 см
Препоръчително е картините да се монтират с разстояние 2 – 2.5 см. между отделните части.

Картините се изработват чрез високотехнологичен пълноцветен печат върху канава, която е опъната прецизно върху MDF подрамка с дебелина 2 или 3 см.

Предлагаме ви картина Канава Ню Йорк 1, сет от 5 части. Една обаятелна картинна композиция, която ще внесе естетика и колорит във всяко едно жилищно или представително помещение. Градът, който никога не спи е колоритно място, което почти всеки мечтае да посети. Ако все още не сте го направили, или пък пазите мил спомен от своето посещение там, имате възможност да се наслаждавате на вълнуваща гледка към един емблематичен пейзаж.

Градските пейзажи – вълнуващи и вдъхновяващи

За много от хората, живеещи в шумните градове, е важно да могат да приютят природата в домовете си. За целта те понякога избират картини и фототапети с изображения на красиви пейзажи. Има обаче и такива хора, за които изгледът към един от най-големите мегаполиси в света, е по-вълнуващата и стимулираща гледка. Именно за тях е създадена картината Ню Йорк от 5 елемента.

Гледката към емблематичните за града небостъргачи стимулира както креативността у човека, така и неговия бизнес нюх. Тази красива стенна композиция ще се хареса на индивидите с корпоративни амбиции, но също и на почитателите на модерното изкуство. Градските ни пейзажи са не по-малко очарователни от тези, изобразяващи дивни кътчетата от природата. Разликата е в това, че едните действат стимулиращо на сетивата, а другите – успокояващо.

Интересна подредба на паната

Това, което прави канава картините ни от 5 части толкова интересни, е тяхната специфична подредба. В такава композиция обикновено имаме различна големина на детайлите. В центъра е поставено най-голямото пано, откъдето странично се подреждат по-малките детайли. Сетът се състои от 2 части с големина 40 х 20 см, 2 - 50 х 20 см и 1 част с размер 60 х 20 см.

Необходимо е да се осигури разстояние от поне 2 – 2,5см между отделните пана. Така става възможност да се постигне невероятна разчупеност и триизмерност на композицията. Всяка картина представлява изображение, отпечатано върху канава посредством високотехнологичен пълноцветен печат. Канавата представлява текстилна материя, опъната върху МДФ подрамка.

Картина Канава Ню Йорк 1 Сет 5 части

89.90 лв.