Продуктът беше добавен в кошницата

Картина Канава Лилави орхидеи 2 3D Сет 5 части

0/ 5 (0)

  • + -

89.90 лв.

Размер в завършен вид: височина 50 см х ширина 134,8 см

Пана в комплекта: 1 част х 50 х 70 см, 4 части х 32,4 х 22,8 см
Препоръчително е картините да се монтират с разстояние 2 – 2.5 см. между отделните части.

Картините се изработват чрез високотехнологичен пълноцветен печат върху канава, която е опъната прецизно върху MDF подрамка с дебелина 2 или 3 см.

В продуктовия ни каталог ще откриете разнообразие от картини с орхидеи. Комплектът от 5 части със сигурност ще ви впечатли силно, заради пищния си колорит. Интересната подредба на декоративния ансамбъл е не по-малко впечатляваща. Тази стилна арт композиция ще бъде достойна украса за стилно обзаведения ви дом, офис, кабинет или друго представително помещение.

Цветята – най-лесният начин да внесете топлина и уют в едно помещение

Картините ни с флорални мотиви продължават да бъдат едни от най-търсените сред купувачите. Това се дължи на свойството на цветята да трансформират дори по-скучните стаи в пищен оазис. Една гола стена не може да създаде желания комфорт у наблюдателя. Не и по начина, по който го постигат картините с красиви цветя.

Конкретният сет представя 5 отделни картини с различни изображения на цъфнали Орхидеи. Цветът на орхидеята е едновременно изключително нежен и невероятно пищен. Високото качество на фотографията ви позволява да се насладите на всеки детайл на изображението. Гледайки композицията ще изпитате усещането, че докосвате кадифените листенца на цветчетата.

Лилави акценти върху светъл фон – една супер свежа композиция

Орхидеите се срещат в множество цветове и окраски, но един от най-впечатляващите екземпляри си остава обагреният в лилаво. Именно тази разновидност е избрана да краси 5-компонентната ни картина канава. На всяко пано са представени лилави орхидеи, заснети на светъл фон. Комбинацията от тези цветове внася светлина и свежест в помещението.

Изображенията са отпечатани върху канава по методите на високотехнологичния пълноцветен печат. Текстилната материя се различава много от хартията. Тя има топло излъчване, отлична здравина и матова повърхност. В това отношение канавата превъзхожда хартията. Тя не позволява формирането на отблясъци, които да попречат на добрата визуализация.

Можете да гледате картините под всякакъв ъгъл при естествена светлина или на изкуствено осветление и винаги ще виждате дори най-дребния детайл. Подредбата на паната би трябвало да следва схемата, показана на снимката. Желателно е между отделните детайли да се оставя разстояние от минимум 2 см. При конкретния модел е допустимо и по-голямо разстояние.

Картина Канава Лилави орхидеи 2 3D Сет 5 части

89.90 лв.