Продуктът беше добавен в кошницата

Картина Канава Лавандула винтидж Сет 5 части

0/ 5 (0)

  • + -

89.90 лв.

Размер в завършен вид: височина 50 см х ширина 134,8 см

Пана в комплекта: 1 част х 70 х 50 см, 4 части х 32,4 х 22,8 см
Препоръчително е картините да се монтират с разстояние 2 – 2.5 см. между отделните части.

Картините се изработват чрез високотехнологичен пълноцветен печат върху канава, която е опъната прецизно върху MDF подрамка с дебелина 2 или 3 см.

С прелестната композиция от 5 картини с лавандула ще освежите дори най-скучното пространство. Предлагаме ви един модерен и финансово достъпен начин да внесете колорит и очарование в интериора посредством изображения, отпечатани върху канава. Това е един живописен ансамбъл, чиято схема на подреждане ви гарантира висока естетика и усещане за раздвиженост на декорацията.

Размер и схема на подреждане на картините

Комплектът от картини включва 5 броя канава платна с различен размер. При този модел имаме едно голямо пано с размер 70 х 50см – широчина/височина. От двете му страни следва да се подредят 4 по-малки картини, всяка с големина 32,4 х 22,8 см. Подреждането на малките пана става по двойки от всяка страна на централния модул, като се окачат вертикално едно над друго.

Тази схема на подреждане показва творчески подход в представянето на композицията. Постига се усещане за разчупеност на интериора в съответния участък, каквото може да се постигне  само с 3D фототапет или декоративно пано. Интересно е, че в случая с този комплект картини се работи върху един съвсем малък участък от стената. Размерът на композицията в завършен вид е около 50 см х 134,8 см, в зависимост от разстоянието, оставено между паната.

Предимства на изображенията, отпечатани върху канава

Картините от този комплект представят артистично заснети букети с лавандула. Доказано е, че това растение, дори чисто визуално, действа успокояващо и създава позитивно настроение. Високото качество на изображението се дължи на два фактора – особености на платното и модерните техники на печат.

Канавата представлява текстилно платно, подобно на платната, използвани в класическата живопис. Текстилът има много предимства пред хартията – здравина, естествена структура, липса на светлинни отблясъци. Всяка картина се изработва по методите на високотехнологичен пълноцветен печат върху канава.

Модерните техники за отпечатване осигуряват по-висока наситеност на цветовете и по-голяма детайлност на изображенията. Канавата е опъната върху МДФ рамка с дебелина 2-3см. Тази конструкция е лека и улеснява операцията по окачване на картините на стената.

Картина Канава Лавандула винтидж Сет 5 части

89.90 лв.