Продуктът беше добавен в кошницата

Картина Канава Коте 2 Сет 5 части

0/ 5 (0)

  • + -

89.90 лв.

Размер в завършен вид: височина 60 см х ширина 100 см

Пана в комплекта: 2 части х 40 х 20 см, 2 части х 50 х 20 см, 1 част х 60 х 20 см
Препоръчително е картините да се монтират с разстояние 2 – 2.5 см. между отделните части.

Картините се изработват чрез високотехнологичен пълноцветен печат върху канава, която е опъната прецизно върху MDF подрамка с дебелина 2 или 3 см.

Любителите на котките ще останат впечатлени от красотата на нашата картина канава Коте, съставена от 5 части. Подредбата, ярките цветове и самата красота на малкото животинче ще създадат топло и приятно настроение в помещението. Чудесен подарък за човек, който обича пухкавите животинчета и се наслаждава на тяхното очарование.

Красиво изображение, съставено от 5 части

Декоративните продукти за украсяване на стени претърпяха пълна трансформация. Промениха се и картините. Днес е все по-малко вероятно да попаднете на класическа картина, поставена в рамка и покрита със стъкло. Картините, нарисувани или отпечатани върху канава, изместиха хартиените си аналози, предлагайки по-ефектно представяне на изображението.

В конкретния случай имаме едно изображение разделено върху 5 отделни пана. При подреждането на паната върху стената, се постига цялост на композицията. Отделните детайли на изображението са свързани като подреден пъзел. Различната големина на отделните пана допринася за по-разчупения облик на стенната декорация.

Моделът е съставен от 5 отделни картини с различни размери. Имаме две двойки пана с размер 40 х 20см, 2 с големина 50 х 20см и една голяма картина с размери 60 х 20см. Най-големият детайл се поставя в центъра на композицията, като от там се върви в низходящ ред и се добавят картините със среден размер, с до тях и най-малките.

Канавата – благодатен материал за отпечатване на дигитални изображения

Канавата под формата на многокомпонентни картини е представена в специална категория в нашия онлайн магазин. Този специфичен материал съвсем не е новост в изобразителното изкуство. На него са създавали своите шедьоври едни от най-големите художници, останали в историята с великите си творби.

Новото е всъщност отпечатването на цифрови изображения (снимки) върху този материал. Накратко канавата представлява текстилно платно, върху което може не само да се рисува с бои и четка, но и да се пренасят високотехнологични фотографски творби. Картините ни се изработват чрез високотехнологичен пълноцветен печат, при който детайлите и цветовете са идеално пресъздадени. Платното е опънато върху подрамка от МДФ с дебелина 3 см.

Картина Канава Коте 2 Сет 5 части

89.90 лв.