Продуктът беше добавен в кошницата

Картина Канава Карта на света 1

0/ 5 (0)

  • + -

39.90 лв.

Размер в завършен вид: височина 40 см х ширина 60 см

Пана в комплекта: 1 част х 40 х 60 см

Картините се изработват чрез високотехнологичен пълноцветен печат върху канава, която е опъната прецизно върху MDF подрамка с дебелина 2 или 3 см.

С нашата картина канава Карта на Света ще създадете специална обстановка и дух в съответното помещение. Тематиката на изображението би подхождала на стаи със специално предназначение – работен кабинет, офис, детска стая и т.н. Изображението пресъздава с максимална точност географското разположение на континенти и океани, което го прави много повече от украса.

Световната карта като стенна декорация

Свикнали сме да възприемаме картата на света като изцяло учебно или стратегическо пособие за визуализация на географски обекти. Истината е, че изображението на нашата планета има и висока естетическа стойност. Цветовете, с които са отбелязани световните океани, континентите и отделните държави, оформят един пищен колорит.

Картината – географска карта представлява всъщност най-мащабният възможен пейзаж. Тя е пъстра и интересна – в нея винаги можете да намерите информация, която не ви е била известна преди. Нашата красива картина, отпечатана на канава би била изключително полезна в офиси, където се планират международни операции, както и в стаите на ученици.

Докато други картини са преди всичко фон, тук имаме едно произведение на изкуството, което не е просто декорация. То ще помогне на учащите се да подготвят своите уроци по география, история, природознание и др. Други стенни украси вероятно бързо ще притъпят вашето внимание, но нашата картина канава ще бъде постоянен източник на полезна информация.

Канавата – материал, върху който изображенията оживяват

Нашата колекция от картини канава се радва на огромен интерес от страна на купувачите. Канавата не е нов материал, напротив. Тя е синтетично платно, върху каквото рисуват почти всички художници от древността до днес. Благодарение на съвременните методи на печат, върху въпросната материя вече могат да се отпечатват фотографски изображения.

Предимството на картините, отпечатани върху канаваца, е, че при тях липсват светлинните отблясъци, характерни за гланцираната хартия. Конкретният продукт, както и останалите ни картини, са изработени посредством високотехнологичен пълноцветен печат, нанесен върху канава, която впоследствие е опъната върху MDF подрамка.

Картина Канава Карта на света 1

39.90 лв.