Дървесни цветове

Ширина
 • Фолио Чам
  Фолио Чам

  3.90 лв.

 • Стените се покриват с разнообразни видове и разцветки тапети, стикери и декоративна мазилка. Благодарение на част от тях, стенните настилки получават изключително сполучлива визия на облицовка от естествен материал.

  Невъзможността за  закупуване на мебели от масив налага различни компромисни реакции за потребителите, които държат на автентичният уют на дървесината. Най-предпочитан и често прилаган сред тях е поставянето на самозалепващо фолио дървесни цветове. Визията му се отличава с минимална разлика в сравнение с натуралните цветове, нюанси и дървесни пръстени със светлосенки, характерни за естественият материал.

  Цветовете на дървото

  Селекцията ни предлага висококачествени покривни фолиа за мебели, които имат свойствата да разрешават сериозни дилеми в интериорното обзавеждане. Разнообразните разцветки са първият им отличителен компонент. Те варират от бледа слонова кост до наситеночерната повърхност на абанос.

  В каталога се откриват почти всички нюанси на натурална дървесина, принтирани в сходни до тези на естествен материал нюанси. Каталогът разполага с фолио за мебели с цветове в три категории: черни, тъмни, интензивен нюанс и светли. Тъмният нюанс имитира палисандрово дърво, махагон, орех, кестен и тъмен дъб, а златистите оттенъци възпроизвеждат текстурата на череша, светъл дъб, светъл кестен, бук и бор.

  Най-светлите акценти представят чамова и бяла дървесина, които визуално увеличават светлината в помещението, улавяйки и пречупвайки естествените слънчеви лъчи. Всички фолийни ролки се отличават с отличителна шарка в два нюанса, характерна за дървена ламперия от естествен произход.

  Цветът е важен, но наличието на характерната окраска привлича внимание и внушава доверие от пръв поглед. Тонирането на двуцветните фолиа и отпечатването им е извършено с първокласно качество, благодарение на което продуктите са трудно различими от натурална дървена текстура. Който и нюанс от бледожълто и тъмнозлатисто до катраненочерно да бъде предпочетен, съответната мебел ще се възприема визуално като дървесен интериорен детайл.

  Висококачествен устойчив материал

  Мебелите винаги подлежат на удряне и механична травма, които причиняват одраскване, обелване или олющване на повърхностният им гланц. Фирменото самозалепващо фолио с цветове от цялата гама на топлата дървесна палитра е не само красиво и автентично, но и практично.

  Текстурата е тънък лист, но солиден, плътен и издръжлив към почти всякакъв тип външни въздействия. Рискът от драскотини и обелени слоеве е минимален, а цветовете не избеляват при излагане на слънчеви лъчи, контакт с химични препарати и дългосрочна експлоатация.

  Фолиата се поставят изключително лесно върху гладка повърхност, а почистването им става с навлажнена мека тъкан, без опасност от отлепване. Селекцията ни разполага с листи с разнообразна ширина, чиито цени са изключително достъпни. За поръчка на по-широко покритие се доплаща минимална сума.

To Top