Детски фризове

 • За съвременния родител, обзавеждането на детската стая става все по-трудно и сложно. Въпреки многобройните достъпни интериорни решения, предлагани на родния пазар, реализирането на оригинални, по-различни и по-ефектни идеи не е лесна задача. Ето защо онлайн магазин Дегрец ви предлага едно супер модерно решение – детски фризове за стена.

  Кои са техните предимства?

  Фризовете на детска тематика имат огромен принос за разчупване на интериора в стаята на големите и по-малките малчугани. На първо място, те са едно изключително бързо и лесно решение. Ако не сте напълно подготвени да ставате родители, но наследникът ви е вече на път, с подходящия фриз ще промените за часове предназначението на всяка стая в дома си.

  Безспорен плюс на декоративните детски фризове е достъпната им цена. Очакването на дете само по себе си е свързано с един солиден финансов разход, така че по-крупните ремонти са нещо немислимо, поне на този етап. Основният ремонт за коренно преобразяване на дадена стая и превръщането ѝ в детска, вече не е необходим.

  Фризът се поставя супер лесно дори от непрофесионалист. Бъдещите мама и тати могат сами да декорират стаята на очакваната или вече появилата се рожба. За изпълнение на задачата ще ви бъдат необходими единствено фантазия, афинитет към интериорния дизайн и малко усещане за симетрия.

  Вариантите, по които можете да ги използвате не са никак малко. Разполагат се предимно хоризонтално в средата на стената или в горната/долната част, непосредствено до пода и тавана. С декоративен фриз за стена на детска тематика, е възможно да украсите само една или две съседни/срещуположни стени. Можете и всички, в случай че има как да избегнете наличните прозорци, поставяйки фриза в долната или горната част на стената.

  Какво ви предлагаме?

  Колекцията ни от детски фризове ще впечатли малките ни приятели от всеки пол и възраст. Разполагаме с куп страхотни решения за стаята на малките принцеси, но не по-малко на брой са и моделите, които ще се харесат на палавите момчета. Имате възможност да изберете фриз, декориран с любимите на детето ви анимационни герои.

  Бъгс Бъни, Мики Маус, Мечо Пух и Ну пагади – това са филмчета, с които са израснали поколения бивши деца. Ако нямате възможност и време да полагате нов тапет с подходящи мотиви в стаята на любимото ви същество, бързо и с минимум средства ще обновите интериора, а с това и начина, по който детето ви възприема света.

  Предлагаме ви не само богат асортимент от декоративни мотиви, но и едни от най-ниските цени за качествени, устойчиви и супер колоритни детски фризове. Знаем, че възможността да закупите нужните строителни материали онлайн за вас е безценна. Едва ли има родители (бъдещи и настоящи), разполагащи с достатъчно време и енергия за посещение на физическите магазини.