Декоративно фолио

Ширина
 • Фолио 37368
  Фолио 37368

  5.60 лв.

 • Фолио 61126
  Фолио 61126

  5.60 лв.

 • Фолио 61127
  Фолио 61127

  5.60 лв.

 • Фолио 61128
  Фолио 61128

  5.60 лв.

 • Фолио 61129
  Фолио 61129

  5.60 лв.

 • Фолио 61130
  Фолио 61130

  5.60 лв.

 • Фолио 61136
  Фолио 61136

  5.60 лв.

 • Фолио 61137
  Фолио 61137

  5.60 лв.

 • Фолио 61138
  Фолио 61138

  5.60 лв.

 • Фолио 61150
  Фолио 61150

  5.60 лв.

 • Фолио 61151
  Фолио 61151

  5.60 лв.

 • Фолио 61155
  Фолио 61155

  5.60 лв.

 • Затруднявате се при интериорното обзавеждане, потискани от усещането за нещо липсващо? Единственият липсващ детайл за завладяваща визия може да е декорацията, която е сполучлива само при внимателно съчетаване на текстури, цветове и форми.

  Самозалепващото декоративно фолио е подходящо средство за разкрасяване на всяка мебел в дома ни. Прекрасните разцветки и нюанси дори заместват пъстрата текстура на стикерите и фототапетите за стени, като концентрират акцентът върху мебелите. Ако разполагате с дизайнерско обзавеждане с впечатляващи форми, покриването с фолио е оригинален начин за изтъкване на визията му.

  Разнообразие от десени

  Принтът, подходящ за всеки интериор, се подбира бавно и внимателно. Селекцията ни разполага с мебелни фолиа с няколко типа сюжети, които са най-търсени сред потребителите. Имитацията на естествен материал не може да бъде пропусната, а първа позиция сред предложенията заема естественият мрамор.

  Мраморната мебел придава лукс и изисканост, а предложението в бял нюанс с тъмносиви жилки, и вариант в бежово-старо злато, са прекрасен заместител на материалът. Фолиото тип “мозайка“ също е предназначено за изискана интериорна мебел или орнамент, като представя прекрасно декоративно произведение.

  Камък и тухла са други разновидности на естествени материали, отпечатани с реалистичен и почти триизмерен ефект. Мебелите могат да се сдобият и с естествена тапицерия, облепвайки се с десени, имитиращи лицева, леопардова кожа и плетена рогозка. Тази категория фолийни листи впечатлява с автентичността си, която придава уютен и автентичен вид на интериора.

  Декоративни мотиви

  Декоративните мотиви също са много разнообразни. Десен с ефект на макроснимка, триизмерни абстрактни картини, съчетания от цветове, създаващи релефна визия, разноцветни флорални и плодови мотиви се откриват в колекцията фолийни принтове. Детските варианти в свежи пъстри нюанси също не са пропуснати.

  Някои от предложенията напомнят принтирана снимка, а други имат леко разсеяните и нюансирани цветове на акварелна картина. Разцветките са светли, шарени, неутрални или тъмни, но са отпечатани с ярко и открояващо се мастило. Присъствието им върху мебел е изключително ефектно. Създава се мощен цветен акцент, който приковава вниманието. Подобен детайл замества напълно редица липсващи звена в обзавеждането.

  Здрави, устойчиви и лесни за поддръжка фолиа

  Красивото декоративно фолио за мебели се отличава с лесен монтаж и почистване. То се залепва от обратната на принтираната област, на почистена и гладка повърхност, като застава плътно върху нея. Продуктите се зацапват трудно, а цветовете им не избеляват при директно излагане на UV лъчи.

  Освен прекрасната визия, тези просторни мебелни стикери запазват целостта си в продължение на изключително дълъг период. Те не се късат, напукват или обелват от външни механични въздействия или износване, което гарантира продължителният им престой върху избраните мебели.

  ✅ С какво декоративното фолио е различно от това за мебели❓


  Разликата между двата вида самозалепващ филм е основно във вида на принта и в по-гланцираната повърхност на лицевия слой на първия. Структурата им, както и самозалепващата сила е практически еднаква. Декоративните ни фолиа имитират предимно естествен камък, мозайка и мрамор, заради което са по-малко подходящи за облицоване на мебели.

  ✅ Мога ли да залепя такова фолио върху кухненски плот или работна маса❓


  Нищо не пречи да го направите, освен рискът от надраскване на повърхността и срязване. Препоръчваме да използвате дъска за рязане и други предпазващи приспособления, когато режете върху плота или извършвате работа, свързана с използване на други остри предмети. Почистването на плота/масата с телена гъба е крайно нежелателно.

  ✅ Термоустойчиви ли са декоративните ви фолиа❓


  Фолиата ни с декоративен принт имат известна топлинна устойчивост, но върху тях не е желателно да се поставят горещи съдове и други нагорещени предмети. Не се препоръчва също фолиото да се използва като облицовка в близост до газови котлони и други уреди с директен пламък или силно нагряване.