Продуктът беше добавен в кошницата

Тапет винил Мая фон бял

3/ 5 (56)
  • + -

17.90 лв.

Размер на ролката: ширина 0.53 м. - дължина 10 м.

Интериорът изглежда елегантен, минималистичен и по-свеж, когато е решен в светли цветове. Обръщането към класическите бели тапети е доста смела и атрактивна идея, която носи няколко предимства: оптическо увеличаване на пространството, усещане за стил и чистота. Комбинацията с ярки разноцветни “петна” е позволена и изглежда доста ефектно.

Невероятните качества на винилната текстура 

Белите тапети от винил създават уникална атмосфера, но са източници и на някои незаменими предимства за облицовъчен продукт за стена: топлоизолационнни, влагоотблъскващи и термоизолационни свойства. Материалът е прекрасен избор за помещения с влажен въздух и висока температура, като кухнята и банята. 

Зимните дни в дневната също се усещат доста по-уютно в компанията на плътното покритие от поливинилхлорид и хартия. Универсалното му приложение го превръща в предпочитана стенна облицовка за домашен, офис и изискан интериор на развлекателно заведение. 

Винилът е устойчив на нагряване и абсолютно незапалим. Издръжлив е на механични въздействия и се почиства много по-лесно от която и да е интериорна мазилка. Поддръжката му изисква единствено избърсване с навлажнена гъба или кърпа от мека материя. Микроскопичните пори на повърхността му осигуряват интензивен приток на въздух, който поддържа цветовете наситени и свежи. Пожълтяване при този многослоен материал не се наблюдава, както и обезцветяване под влияние на UV лъчи. 

Бяла основа и тъмносива вертикална шарка 

Селекцията ни предлага винилов бял тапет на изключително изгодна цена за ролка от 10 м. Разцветката е с искрящобял фон, върху който през няколко милиметра са подредени тъмни ивици с различен рисунък – плътни или съвсем тънки. Така на места те изглеждат сиви, а удебелените щрихи са в нюанси, близки до черното. 

Окраската е неравномерна и оформя характерна шарка. Тя е прекалено накъсана и неравномерна, за рамките на класическото райе, като по-скоро наподобява абстрактни или дървесни мотиви. В по-светли нюанси е още по-ефектна и отдалеч наподобява десен тип “релефен”. Десенът се съчетава прекрасно със светло и бяло обзавеждане, и с бели и цветни раирани материи. 

Тапетите са монтират също толкова лесно, колкото се извършва поддръжката им. Затова експериментът е нещо, на което си заслужава да се доверим след покупката им. Присъствието им създава простор и увеличава височината на помещението, което е търсено качество за банята и дневната. Сивкавата разцветка изглежда неутрална, което позволява комбинацията й с почти всякакви цветове и тъкани.

Тапет винил Мая фон бял

17.90 лв.