Продуктът беше добавен в кошницата

PVC ламперия Ясен

5/ 5 (6)

  • + -

18.90 лв.

Един лист покрива 0.75 кв.метра. Ламперията се продава само на цели листи.

PVC ламперия с дървесен декор Ясен е отлична алтернатива на естественото дърво, използвано за облицовка на стени в закрити пространства. Продукт с отлични характеристики, висока устойчивост на температура и влажност и достъпна цена. Цената, която сме посочили е за един лист с размери 25 см x 3 м х 8 мм, който покрива 0.75кв.м.

Предимства на ламперията от PVC

Ламперията, изработена от поливинилхлорид ви дава възможност да се възползвате от чудесните възможности на облицовката там, където използването на естествен дървен материал е напълно невъзможно. Синтетичният материал е известен с високите си изолационни свойства и устойчивост на температурни промени и влага.

Паната с декоративен ефект Ясен са подходящи за жилищни, производствени и търговски помещения. С тях много добре се скриват дефекти – криви стени, петна, разрушени мазилки и др. Материалът подлежи на намокряне, което го прави подходящ за кухни и мокри помещения. Може да се използва и за облицовка на бани, когато целта е да се постигне висок естетичен ефект при скромен бюджет.

Особености на продукта

Ламперията, която предлагаме, е фабрично оразмерена и се предлага на цели листи. Там, където е необходимо разкрояване, то може да се направи с машинно или ръчно изрязване на детайлите в желаната форма. Изрязването се прави със специални инструменти, а фиксирането към стената изисква предварително изготвена носеща конструкция.

Свързването на панелите става посредством скрити крепежи – щифтове. Желателно е основата да е суха и достатъчно стабилна. Не се препоръчва монтаж на PVC ламперия върху стени с ронещи се поради влага мазилки. Желателно е източникът на влага да бъде отстранен преди да се пристъпи към изпълнение на ремонта.

Декоративното покритие на конкретния модел имитира ясен – естествено дърво със светли, бледорозови нюанси. Този декор е подходящ за тесни, слабо осветени пространства, заради способността му оптически да увеличава площта на всяко помещение. Благодарение на високите антибактериални и водоотблъскващи свойства на PVC паната, този модел ламперия ще запази дълго привлекателната си визия.

Вижте още: пвц ламперия на изгодни цени

PVC ламперия Ясен

18.90 лв.