Продуктът беше добавен в кошницата

PVC ламперия Сребро

5/ 5 (1)

  • + -

18.95 лв.

Един лист покрива 0.75 кв.метра. Ламперията се продава само на цели листи.

PVC ламперия Сребро е идеално решение за облицоване на стените в помещения с висока влажност и силно замърсяване. Това декоративно покритие изпълнява две много важни функции – предпазва мазилката от влага и служи като стенна декорация. Моделът е подходящ за малки помещения, където със светлите си нюанси ще създаде усещане за повече простор и пространство.

С какво PVC лампериите превъзхождат дървените облицовки?

Лампериите се изработват здрав и дълготраен материал - основно поливинилхлорид, обогатен с допълнителни полимери. Предлагат се под формата на стандартно оразмерени панели, като в конкретния случай имаме размер на паното: 25см х 3м – ширина, височина. Дебелината на панела е цели 9мм, което е изключително важно.

Това, с което пвц панелите превъзхождат класическата дървена ламперия, е преди всичко тяхната устойчивост на влага и намокряне. Материалът отблъсква водата, така че тя не може да проникне в неговата структура и да го разруши. Също така, тази облицовка не позволява развитието на плесени и гъбички, дори ако се използва в много влажна среда.

Дебелината на паното добавя топло и шумоизолационни свойства на облицовката. По този начин се получава една чудесна комбинация от приятен декоративен ефект и подобряване условията на живот в съответното помещение. Значителната дебелина на покритието помага да се намалят топлинните загуби през отоплителния сезон, както и да се понижи акустичното замърсяване в затворените пространства.

Монтаж на PVC ламперията – какво трябва да знаете?

Монтажът на PVC ламперия сребро изисква известни умения и опит, за да се постигне трайна и безшевна облицовка. Панелите се инсталират върху предварително създадена дървена обрешетка или чрез директно фиксиране към стената с дюбел и винт. И в двата случая ще са ви нужни монтажни профили – стартови, ъглови и съединителни.

Панелите се изрязват с максимална лекота, като за целта могат да се използват машини или ръчни инструменти. Мястото, където ще инсталирате ламперията, ще получи по-висока влагоустойчивост. Тези стенни плоскости се използват за облицовка на стените в бани, кухни и производствени помещения, където е нужно да се поддържа висока хигиена.

Вижте още: пвц ламперия за кухня

PVC ламперия Сребро

18.95 лв.