Продуктът беше добавен в кошницата

PVC ламперия Светъл Дъб

5/ 5 (5)

  • + -

17.95 лв.

Един лист покрива 0.75 кв.метра. Ламперията се продава само на цели листи.

Дървото има огромно въздействие върху начина, по който възприемаме дадено помещение. То създава усещане за топлина, сигурност и уют. Лампериите от естествена дървесина обаче са скъп облицовъчен материал, който изисква не по-малко средства за поддръжка. Ние ви предлагаме един превъзходен заместител - PVC ламперия с декоративен принт Светъл Дъб. С нея ще постигнете същия визуален ефект, възползвайки се от всички плюсове на изкуствения материал.

С какво PVC паната превъзхождат ламперията от дърво?

Ламперията от ПВЦ плоскости има няколко важни предимства пред тази от дърво. Най-голямото предимство е по-ниската първоначална цена на облицовката. За да внесете топлина и уют в дадено помещение, ще платите неколкократно по-ниска цена, отколкото ако използвате естествен дървен материал, особено ако изберете нашия онлайн магазин за покупката.

Ламперията от поливинилхлорид също така превъзхожда дървената по липсата на изисквания за поддръжка. Ако използвате облицовка от естествена дървесина, ще трябва да я поддържате в добро състояние. В противен случай дървото ще загние/изсъхне и ще се деформира или ще започне развитие на плесени, които са изключително опасни за здравето. Това означава допълнителен разход на време и пари.

Защо да изберете PVC ламперия за вашия дом?

Използвайки нашата привлекателна PVC ламперия с декоративен ефект Светъл дъб, няма да ви се налага да правите нищо, за да я поддържате в добро състояние, освен рутинното почистване. Можете спокойно да почистите облицовката с вода и мек почистващ препарат, без да се притеснявате от загниване или деформация. Материалът е 100% водоустойчив.

Лампериите от този материал са отлично решение за защита на стените в помещения с висока степен на влажност. ПВЦ панели днес се използват активно като алтернатива на керамичните плочки в бани и производствени помещения с високи хигиенни изисквания. Материалът е също температуро устойчив, което го прави изключително дълготраен. Облицовката има над 20 години експлоатационен живот при правилно инсталиране.

Ламперията Светъл Дъб се предлага под формата на цели листи. Размерите на всяка плоскост са: 25 см x 3 м х 8 мм – ширина, дължина, дебелина. Един лист покрива площ от 0,75 кв.м.

Вижте още: pvc облицовка

PVC ламперия Светъл Дъб

17.95 лв.